Nešto više od mjesec dana Viku i Jana Kerekeš dijeli do najljepšeg dana u njihovu životu - rođenja kćerkice za koju su već odabrali i ime - Una. Par se zaljubio još u srednjoj školi, a bračne zavjete izmijenili su 2015. godine u svome Varaždinu, a sada su otkrili kako teku pripreme za dolazak mezimice, koja će biti i prva unuka u obitelji. Ne kriju koliko su uzbuđeni i sretni, a 33-godišnji glumac (koji je prošlog tjedna imao premijeru predstave ‘Udavače’) u intervjuu za magazin Story najavio je uzbudljive planove Kerekesh Teatra, ali i objasnio kakvog to ‘štetočinu’ glumi u seriji ‘Dar Mar’ koja se počela prikazivati na Novoj TV.

View this post on Instagram

A post shared by Kerekesh Teatar (@kerekesh_teatar) on

"Sama pomisao na kćerkicu koja nam stiže, tijekom cijele Vikine trudnoće, mamila nam je suze radosnice. Neopisiv osjećaj! Jedva čekamo da nam stigne naša mala Una jer smo svi maksimalno uzbuđeni zbog toga. Bit će to naše prvo dijete, bakama Slavici i Jasenki te djedu Ljubomiru prva unučica, a teti Emi i ujaku Herbiju prva nećakinja", ispričao je glumac, dok je njegova supruga rekla kako su prvo tromjesečje trudnoće obilježile mučnine, gotovo cjelodnevne, a onda je nakon toga, srećom, sve proteklo savršeno.

Glumac je jako sretan zbog nedavne odluke Nacionalnog stožera, kojom se ponovno omogućuje pratnja na porođaju, tako da se nada da će krajem studenog, kad im stiže bebica, biti uz svoju Viku u rađaonici.

Cijeli intervju s Vikom i Janom Kerekešom pročitajte u novom broju magazina Story koji možete kupiti od srijede, 14. listopada 2020. godine.

Tekst: Maja Šitum/Story
Fotografije: Story press