Kate Hudson

Ova fotografija američke glumice nastala je nakon rođenja kćeri Rani Rose, u listopadu 2018. godine. Bila je pravo osvježenje u moru “savršenih” fotografija kojima osobe (ne samo poznate) žele prikazati idiličnost svojih života. Osvježavajuće je bilo vidjeti iskreno priznanje da se majčino tijelo ne mijenja preko noći nakon što rodi. No ova je glumica poznata po tome da voli biti u dobroj formi, pa je jedva dočekala krenuti s vježbanjem.
“Rutina s našom bebom postaje sve bolja i spremna sam početi odvajati i malo vremena za sebe Za mene to znači moje zdravlje. Zašto? Zato što želim dugo ostati zdrava i puna energije zbog moje troje djece. Najzahtjevnija stvar na svijetu pronaći vrijeme za sebe, jer su svakom roditelju, budemo iskreni, djeca na prvom mjestu. No krenula sam u svoju misiju vratiti se na staru težinu", rekla je Kate.

View this post on Instagram

A post shared by Kate Hudson (@katehudson) on

Ashley Graham

Američki model Ashley Graham bila je "bolno" iskrena, pokazavši strije, koje su dio trudnoće za više od 90% žena. Kako ih spriječiti i liječiti, pročitajte OVDJE.

View this post on Instagram

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) on

Daphne Oz

View this post on Instagram

A post shared by D A P H N E O Z (@daphneoz) on

Ova američka nutricionistica i televizijska zvijezda fotografirala se 10 tjedana nakon što je rodila kći Gigi. Kako je sama rekla, do tada je tijelu dala vrijeme "da ozdravi", a sada kreće s vježbanjem. Ali ovo nije prvi put da je Oz realna u očekivanjima oporavka nakon porođaja. Nakon što je u siječnju 2018. rodila kći Domenicu, objavila je selfie sedam tjedana nakon porođaja, na kojem još uvijek izgleda kao trudnica.

View this post on Instagram

A post shared by D A P H N E O Z (@daphneoz) on

Tekst: D. P.
Fotografije: Instagram