Uspješna hrvatska sportašica, 32-godišnja taekwondoistica Lucija Zaninović i njezin suprug, poduzetnik Nal Kuzmanić, uskoro će obitelj proširiti za još jednog člana. Naime, nakon dvogodišnjeg sinčića Ervina, u obitelj će stići djevojčica Marina, a Lucija, koja je ušla u deveti mjesec trudnoće, netom prije odlaska u rodilište, dala je intrevju za Story.hr. Sportašica je rekla se za dolazak djevojčice ovaj put puno racionalnije pripremala nego u prvoj trudnoći.'

"S obzirom na to da i sestra i ja već imamo dva dječaka, većinu smo stvari sačuvale i pripremile za ponovno korištenje", kaže Lucija. S obzirom na to da je posljednjih mjeseci, baš kao i svi, zbog pandemije koronavirusa dosta vremena provela kod kuće, Lucija kaže kako joj je ova trudnoća prošla dosta jednostavno kada je riječ o kombiniranju modnih komada. No, ipak, jedva čeka ponovno odijenuti traperice.

Dane do dolaska sestrice odbrojava i njezin dvogodišnji sin Ervin.

"Svjestan je da će dobiti sestru pa mi često mazi trbuh. Vjerojatno će biti malo ljubomoran, ali to je normano", rekla je Lucija. Više o ljubomori na bebu, pročitajte OVDJE.

Roditelje.hr pratite i na Instagramu!

View this post on Instagram

A post shared by Roditelji.hr (@roditelji.hr) on

Fotografije i tekst: Story