Televizijska voditeljica, 39-godišnja Marijana Batinić, gostovala je kod Ane Radišić u Exkluzivu uživote otkrila detalje druge trudnoće. Naime, Marijana je u veljači objavila da će se njezina obitelj proširiti za još jednog člana, kasnije je otkrila da će im po želji 5-godišnje Ene stići djevojčica, a sada je kolegici s RTL-a otkrila kako se kilogrami u drugoj trudnoći lakše "lijepe" na nju.

"Ja sam trudni svejed, ali mi nimalo nije žao tih kilograma. Imam trudničkih želja, jedem sve. Kad pretjeram, stanem na loptu", rekla je voditeljica koja se trenutačno nalazi u obiteljskoj kući na otoku Šolti.

View this post on Instagram

A post shared by Marijana Batinic (@marijanabatinic) on

"Na Šolti sam, čim si na otoku odmah osjetiš ljeto, iako je još južina i nema cvrčaka, ali ih s nestrpljenjem iščekujem", rekla je Marijana koja je ušla u, rekli bi mnogi, najljepši dio trudnoće. Otkrila je kako mučnine s početka trudnoće prestale, pa se sada dobro osjeća te je zadovoljna i mirna. Progovorila je i o imenu djevojčice, no rekla je samo to da će se najvjerojatnije zvati kao sestra Enine najbolje prijateljice.

Fotografije: Instagram