"Archieju treba 'mali prijatelj', a da nije pas", našalila se Meghan Markle, a nakon te njezine izjave, svjetski mediji odmah su zaključili kako su ona i Harry spremni za novo dijete. Dapače, neki već i nagađaju kako je bivša glumica već trudna.

Doduše, to nije prvi puta kako se "analizira" izgled Meghan Markle, a sve u želji da trbuščić koji se nazire ispod odjeće, otkrije istinu - kad već par nije potvrdio ovu vijest. Još dok su bili na turneji u Australiji prošle godine, kao kraljevski par, mediji su počeli pisati o novoj trudnoći Meghan Markle, jer je navodno skrivala trbuščić lepršavim haljinama. I posljednja obveza u sklopu kraljevskih dužnosti, kada su Meghan i Harry nakratko u ožujku posjetili Veliku Britaniju, opet je bila povod medijima da pišu o trudnoći - unatoč besprijekornoj liniji koju je pokazala u pripijenim odjevnim kombinacijama, mediji su opet zaključili da u obitelj stiže prinova.

Ovih dana par se, u ime neprofitne udruge Project Angel Food, angažirao u dostavi hrane kroničnim bolesnicima, koji pripadaju rizičnoj skupini u pandemiji koronavirusa. To je, ujedno, i prvo pojavljivanje para u javnosti nakon preseljenja iz Kanade u Los Angeles.

U svojem novom domu, u vili na plaži u Malibuu, koji je skriven od pogleda i odakle se pruža prekrasan pogled na ocean, obitelj će 6. svibnja proslaviti prvi rođendan malenog Archieja.

Tekst: D. P.
Fotografije: Profimedia