Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BUDUĆI DJED O NAJIŠČEKIVANOJ BEBI HRVATSKE ESTRADE: 'Molitve su nam usmjerene da dijete bude živo i zdravo'

'Mi se osjećamo kao obični ljudi, a sad je došlo vrijeme da naša djeca dobiju svoju djecu. Sve je normalno, Hana je u četvrtom mjesecu trudnoće i nadam se da će dijete biti živo i zdravo', kazao je ponosni djed.

 Obitelj Huljić i Petar Grašo Izvor: Story arhiva

Naš poznati hitmejker TončiHuljić za Story.hr prokomentirao je trudnoću svoje kćeri, kakva atmosfera vlada u obitelji Huljić i kako komentira medijske napise.

Iako, kako kaže, ne misli gubiti vrijeme i davati izjave o vrlo privatnim stvarima, Tonči shvaća da se radi o dvije javne obitelji i da njihov život svakako zanima ljude.

'Mi se osjećamo kao obični ljudi, a sad je došlo vrijeme da naša djeca dobiju svoju djecu. Sve je normalno, Hana je u četvrtom mjesecu trudnoće i nadam se da će dijete biti živo i zdravo', rekao je Tonči.

'Naše sve molitve su samo tome okrenute, a mi se ponašamo svakodnevno, ništa povijesno', dodao je poznati skladatelj.

Iako se Grašo, kao ni obitelj Huljić ne oglašavaju puno o sretnim vijestima, javnost nikada u ovolikoj mjeri nije bila zainteresirana za njihov privatni život. Tako ni u razgovoru za Story pjevač nije bio otvoren za mnogo intimnih pitanja.

'Ja sam uvijek jako puno šutio, a o meni se jako puno pisalo. Ostat ću dosljedan tome. Ja potpuno to poštujem i nisam niti malo ljut te razumijem medije koji se povode isključivo i samo jednom stvari - brojem klikova na određeni članak. I to je za mene normalno, to su pravila igre. Ja ću zauvijek ostati vjeran sebi, a to je da ću svoj privatan život decentno čuvati, truditi se ne gnjaviti publiku njime, ali ću jednako tako poštovati medije i s njima se nikada neću svađati jer su im neke stvari zanimljive. Ne mogu reći da su mediji bili nekorektni ni u jednom trenutku, samo su zbog ogromne želje i zbog manjka informacija počeli 'žvakati' vijesti, a onda u jednom trenutku može doći do pomisli da to mi radimo. A mi doista stojimo u kući i ne možemo sve stići ni čitati. Trudimo se distancirati, živjeti normalno svoje živote, raditi svoje ručkove kada nismo na putu i biti normalni ljudi', zaključio je nedavno Grašo.

Možda će vas zanimati

Najnovije