1. Prijelom bedrene kosti

Prijelom bedrene kosti i ozljeda okolnih mišića na nozi bili su gori od mog poroda.

2. Žučni kamenci

Žučni kamenci su bili puno gori od boli s kojom sam se morala nositi tijekom poroda. Napadi su zapravo bili vrlo slični kontrakcijama, samo što su, umjesto da nestanu, bili konstantni. Bilo je poput uboda. Deset nindža. Zaista dugi mačevi.

3. Hematom ispod nokta

Ove godine sam imala hematom ispod nokta. U osnovi je to bila velika lokva krvi ispod nokta. Kunem se da je bilo gore od bilo kojeg mog rođenja

4. Prvi odlazak na WC nakon poroda

5. Biopsije vrata maternice

Napravio sam dva seta. To je definitivno najgora bol ikad!

Što boli više od porođaja
Shutterstock 

6. Operacija hemoroida

Prije nekoliko tjedana su mi odstranili hemoroide. Bol je trajala dva dana. Mislila sam da je to gore od porođaja.

7. Bubrežni kamenac

Imala sam kamenac u bubregu dok sam bila trudna i morala sam danima provesti u bolnici. Mislila sam da je to gore od poroda.

8. Zubobolja

Nisam od onih žena koje "zaboravljaju" trudove. Bilo je užasno! Jedina stvar koja mi se ikad pogoršala bila je zubobolja. I ne bilo kakve zubobolje, trule zubobolje. Bol koja puca kroz vaše sinuse i u očne jabučice. Bol od koje se onesvijestiš.

Što boli više od porođaja
Shutterstock 

9. Cista na klitorisu

Najgora bol IKAD je ona od ciste klitorisa. Nije baš uobičajeno, ali zamislite da su najosjetljiviji dijelovi vaše “dame” natečeni, pulsirajući, bez mogućnosti olakšanja. Nisam mogao hodati, sjediti, stajati... ništa. htio sam umrijeti.

10. Udarac u oko

Dobiti udarac u oko bilo je gore od sva tri moja poroda zajedno. Izgubila sam vid na tom oku i morala sam na hitnu operaciju samo da ne izgubim očnu jabučicu.