Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stigla još jedna celebrity beba!

Rijetko kada otkrivaju detalje iz privatnog života, pa su tako i sretnu vijest da je beba rođena podijelili - slučajno!

Nastavlja se holivudski baby boom! Glumica Leighton Meester, koja je svjetsku slavu stekla ulogom u poznatoj tinejdžerskoj seriji Gossip Girl, rodila je sina, a vijest je otkrio njezin partner, glumac Adam Brody. Par već ima kćerkicu Arlo, koja je rođena u kolovozu 2015. godine.

Tijekom nastupa u emisiji 'The Fun Time Boys Game Night Spectacular', jedan od voditelja rekao je: "Adame, imaš novo dijete?“, na što je on potvrdno odgovorio: "Da, imam novu bebu, dječaka; on je dijete iz snova“!.

Par se upoznao 2011. godine, a počeli su izlaziti 2013., godinu dana prije vjenčanja. Iako su poprilično zapozatajni kad je u pitanju privatni život, u nekoliko navrata govorili su o tome koliko obožavaju svoju kći.

"Nitko vam ne može reći kakvo će biti roditeljstvo. Mislite da sve znate, a onda shvatite kolika je to velika odgovornost i koliko je teško. No osjećam se tako sretno što imam pomoć i muža. Osjećam se stabilno, ali ima toliko ljudi koji to nemaju", rekla je glumica 2018. za magazin Glamour dok je govorila o samohranim roditeljima. Naime, i Leighton i Adam trenutačno glume u ABC-jevoj seriji Single Parents, u kojoj je Leighton samohrana majka, a Adam glumi njezinog potencijalnog ljubavnog partnera.

Tekst: D. P.
Fotografije: Profimedia

Najnovije

Najpopularnije