Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

15 zabavnih znakova koji govore da se bliži porod

Dani pred termin sve su samo ne dosadni. Dapače, imate razloga i za smijeh, plač, brigu, strah, ali i zabavu. Ove buduće majke svojim zabavnim izjavama to su nam potvrdile i opisale nam znakove da se bliži porod

 porodaj se blizi

Da, do porođaja odbrojavate dane i čudite se kako ste samo došli tako daleko, osjećate se ponosno jer ste za toliko zavoja i rupa na putu imali hrabrosti i više se ne sjećate kako je to biti NEtrudan. Zapamtite taj osjećaj cijelog, kompletnog i savršenog bića u vama, pomilujte taj trbuh koji nosi vašu bebu, nasmijte se tom čudu jer brzo će sve opet biti po starom. I boljke i taj predivan osjećaj će završiti. Dok čekate, zabavite se ovim znakovima da se bliži porod koje su s nama podijelile čitateljice.

Znate da se bližite porođaju kad:

... prođete pored neke stvari, srušite je i baš vas briga tko će je podići.

... se pokušavate okrenuti u krevetu s jednog boka na drugi, ali na tom putu zapnete na leđima poput 500 godina stare kornjače.

... ležite na dvadeset jastuka, ali vam je još uvijek neudobno i s prezirom gledate svog muža pored vas koji spava poput bebe.

... kad vas na poslu apsolutno svaka osoba koja vas vidi pita kako ste, a vi odgovarate „trudno“.

... uvečer prestajte piti tekućine kako ne biste dvadeset puta tijekom noći morali u kupaonicu. Ali ne pomaže.

... počnete reorganizirati već posložene stvari za bebu, a ostatak kuće zbog toga gadno pati.

... ne možete pošteno obrijati noge, a kamoli bikini zonu i osjećate se poput orangutana.

... pričate s nekim i usred razgovora zaboravite o čemu je bila riječ.

... kad vaš dvogodišnjak legne na krevet, podigne noge gore kako se vi ne biste morali sagibati i mogli mu pomoći obuti cipele.

... razmišljate kako bi bilo zgodno izrezati rupu u madracu i u nju položiti trbuh i konačno leći na trbuh i pošteno se naspavati.

... na trbuhu nakon ručka ostane hrane i za užinu.

... ne stanete više ni u trudničku odjeću.

... vam ljudi govore:“Vauuuu“, a vi im odmah odgovarate:“Termin je 10., dečko je, da prvo mi je dijete, da, velika sam i da, jedva čekam da izađe.

... pregledavate svoj kalendar pet puta na dan i brojite koliko dana/tjedana je još ostalo do termina mada se ništa nije promijenilo od prije par sati.

Tekst: M.B.

Foto: Profimedia

Najnovije

Najpopularnije