Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novogodišnje odluke postaju stvarnost uz Fat Killer

Izbjegnite gužve u teretani uz fitness trenericu Danijelu Pupovac

Početak nove godine često shvaćamo kao priliku za unaprjeđivanje svog života i to upravo kroz svakodnevne navike. Zbog toga je siječanj poznat po golemim redovima pred teretanama s velikim brojem ljudi koji su svoje novogodišnje odluke odlučili pretočiti u stvarnost i krenuti u akciju. No početni entuzijazam ubrzo se pretvara u razočaranje kad vidimo da je gomila s kojom smo krenuli vježbati kroz nekoliko tjedana spala na samo nekolicinu odlučnih.

Ako želite izbjeći gužve na spravama teretane, ali i ranije spomenuti scenarij gubljenja prijeko potrebne motivacije, možda je upravo online program vježbanja prava stvar za vas! Osobna fitness trenerica s dugogodišnjim iskustvom, Danijela Pupovac,  i ove godine priprema svoj dobro poznat online program vježbanja pod nazivom Fat Killer koji osim vježbi prilagođenih vašoj kondiciji nudi i kontinuirano praćenje vašeg napretka. Jednom kad vidite svoje rezultate, vidjet ćete i učinkovitost svih vježbi, a postignuta promjena motivirat će vas za nastavak cijelog programa.

Program u trajanju od osam tjedana sastavljen je od najefikasnijih kombinacija koje postoje u fitnessu, a idealan za sve s nedostatkom slobodnog vremena te vam za vježbanje nisu potrebni dodatni rekviziti. Dnevni treninzi traju 20-25 minuta i sastoje se od kombinacije HIIT (High Intensity Interval Training) i metaboličkih treninga koji su poznati da podižu razinu hormona koji pospješuju lipolizu – proces sagorijevanja masti.

Dodatna vrijednost koju ovaj program nudi jest prilagodba vaše prehrane za koju trenerica, i sama ljubiteljica dobre hrane, kaže kako će svi polaznici biti sitiji nego ikad i, unatoč treninzima, imat će više energije zbog čega će se osjećati sjajno.

Online program Fat killer s početkom kreće sredinom Siječnja, a održavat će se u čak tri navrata do početka ljeta, što će biti idealna priprema za sezonu nošenja kupaćih kostima. Za one kojima je ipak draži tradicionalan način vježbanja u dvorani, Danijela je pripremila Fat killer program uživo i to na lokacijama Olimp Fitness centara (Zadarska ul. 80) i Vita fitness & SPA (Riječka ulica 10). Dostupnost mjesta na programima možete provjeriti na Instagramu @fit.anansi te Facebooku Fit Anansi - Fat Killer. Glavna odlika programa je personaliziran pristup svakom polazniku, a zahvaljujući radu u malim grupama trening je sličan onom s privatnim trenerom, ali po znatno pristupačnijoj cijeni.

Više informacija o ovim programima koji će vas vratiti u formu i ostvariti vaše dugo iščekivane želje o lijepom izgledu možete naći na službenoj internetskoj stranici www.fitanansi.com te na službenom Facebook i Instagram profilu.

Tekst i foto: promo

Tagovi

Najnovije

Najpopularnije