Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nina Badrić, Iva Jerković i Maja Šuput u beauty čaroliji s potpisom Larita Studija

Domaće ljepotice povezuje isti beauty tim

Kako se kalendarska godina polako bliži svome kraju, mnogi od nas par dana predaha od poslovnih obveza koriste kako bi napravili kratki osvrt na sve što smo postigli u godini koju ispraćamo te na ono što želimo uvesti da bi nam godina pred nama bila još uspješnija. A kako bismo potaknuti promjenama izvana bili motivirani za one iznutra, s promjenama uglavnom krećemo od fizičkog izgleda.

Iako velike pripreme za što ljepši ulazak u 2018. godinu asociraju na nedostatak potrebnog vremena, postoje mjesta koja ujedinjuju sve ono što možemo poželjeti.

Upravo takvu beauty oazu, salon Larita Studio, prije četiri godina otvorila je prekrasna voditeljica Iva Jerković te je u njemu od samog početka okupila mnoge beauty stručnjake. Ovo popularno utočište mnogih zagrebačkih ljepotica nudi takozvani full service, jer na jednom mjestu omogućava posjetiteljicama kompletni make over; od frizure, uređenja obrva i trepavica, pedikure, manikure, masaže te depilacije. Iz salona mnoge dame također izlaze i s besprijekornim make up-om zahvaljujući Ladi Mitrašinović, poznatijoj pod brandom Bela Make Up.

Kako vlasnica Iva Jerković svoj vlastiti stil opisuje kao klasičan s trendovskim odmakom, i u poslovnom svijetu njeguje istu dobitnu kombinaciju kad je u pitanju estetika. Zbog svega navedenoga, salon je odavno privukao mnoga poznata lica, među kojima su i glazbenice Nina Badrić i Maja Šuput, koje zbog povećala javnosti, kad je njihov izgled u pitanju, ništa ne prepuštaju slučaju, a dokaz i rezultat toga je i beauty kampanja Larita Studija i Bela Make Up, kojoj su upravo one zaštitna lica. Domaće ljepotice, svaka na svoj način, predstavljaju najnovije trendove u svijetu boja i frizura te će zasigurno mnogim ženama biti inspiracija prije sljedećeg odlaska u salon za uljepšavanje.

Budući da je samo malo vremena ostalo prije nego se kazaljke spoje i označe početak Nove godine, vrijeme je da se posvetimo sebi. No, prije nego se zaputite na adresu Radnička cesta 1aposjetite islužbeni Instagram profil Larita Studija, gdje preko 15 tisuća pripadnica ljepšeg spola započinje potragu za idejama i savršenim frizurama.

Tagovi

Najnovije

Najpopularnije