Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sudjeluj u kreativnom natječaju i otputuj na večeru za dvoje u najbolji europski restoran 2017. godine - Osteria Francescana u Modeni!

Krenite s nama na jedinstveno gastronomsko putovanje zagrebačkim restoranima – Mastercard Sladokusac! Uživajte u kulinarskim delicijama, plaćajte Mastercard® i Maestro® karticama u odabranim zagrebačkim restoranima i sudjelujte ...

Najkreativnijem vlasniku Mastercard ili Maestro kartice koji iskusi gastronomski doživljaj u restoranima sudionicima akcije Mastercard Sladokusac darujemo večeru za dvije osobe u najboljem europskom restoranu 2017. godine – Osteria Francescana u Modeni! Dar uključuje i smještaj u hotelu na bazi jednog noćenja za dvije osobe, putovanje na odredište, kao i slatko Mastercard iznenađenje za dvije osobe.

Najbolji u Europi

Osteria Francescana u srcu Modene sa samo 12 stolova već je godinama jedna od najvećih gastronomskih atrakcija. Od 2012. nosi tri Michelinove zvjezdice (najviše što se može dobiti), a prošle je godine prema prestižnom izboru The World’s 50 Best Restaurants Awards proglašen prvim na svijetu. Vlasnik restorana je 54-godišnji chef Massimo Bottura, a zašto ga smatraju najkreativnijim chefom današnjice i globalnom zvijezdom, i to ne samo kulinarske scene, možete otkriti i sami večerajući za jednim od 12 stolova za koje se mjesta rasprodaju u nekoliko sati od otvaranja rezervacija.

Kako do neprocjenjivog iskustva – večere u najboljem europskom restoranu 2017. godine?

Za sudjelovanje u kreativnom natječaju Mastercard Sladokusac fotografirajte račun i potvrdu plaćanja Mastercard ili Maestro karticom u nekom od restorana sudionika akcije Mastercard Sladokusac od 1. studenoga do 31. prosinca 2017. i što kreativnije odgovorite na pitanje “Kako bih opisao/la svoj najdraži desert u dvije rečenice?”

Prijavite se na www.sladokusac.hr, pošaljite fotografiju računa i potvrde plaćanja Mastercard ili Maestro karticom zajedno s kreativnim odgovorom i osobnim podacima. Prijave elektroničkim formularom na www.sladokusac.hr zaprimaju se do 15. siječnja 2018. godine.

Detaljna pravila potražite na www.sladokusac.hr.

Budite dijelom jedinstvenoga gastronomskog doživljaja na koji vas pozivaju Mastercard i StoryGourmet, vodeći hrvatski časopis o kulinarstvu i kulturi blagovanja! Vodimo vas u čak 22 zagrebačka restorana – Asian Garden Restaurant, Atlanta Bocca Marai, Baltazar, Batak, Chesse Bar, Delicija Libanesi, Fotić, Johann Franck, Kava Tava, Konoba Didov san, Lanterna na Dolcu, Lateral, Noel, Oranž Streets, Otto&Frank, Oxbo, Pivovara Medvedgrad, Pod Zidom, Sofra, Submarine, Zinfandel's - u kojima plaćanjem Mastercard® i Maestro® karticama ostvarujete posebne pogodnosti, kao što su popusti, gratis deserti, gratis vina i aperitivi, gratis predjela, prigodni Mastercard meniji... Akcija Mastercard Sladokusac traje od 1. studenoga do 31. prosinca 2017. godine!

Više o restoranima i pogodnostima za plaćanje Mastercard® i Maestro® karticama doznajte ovdje. I dobar tek!

Tekst i foto: promo

Najnovije

Najpopularnije