Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pravila nagradnog natječaja 'Osvoji karte za predstavu Disney on Ice'

Članak 1: ORGANIZATOR

Natječaj Osvoji karte za predstavu Disney on Ice“ raspisuje: Editus d.o.o. za video i filmsku djelatnost (OIB: 23851737429), Harambašićeva 19/1, 10000 Zagreb (dalje: Organizator) koji ima sva prava i obveze koja proizlaze iz nagradnog natječaja.

Članak 2: TRAJANJE I SVRHA NATJEČAJA

Nagradni natječaj provodi se u svrhu promocije predstave Disney on Ice. Nagradni natječaj traje od 01.12.2017.godine, od 12h do 06.12.2017. do 23:59h.

Članak 3: NAGRADNI FOND

Fond nagrada sastoji se od:Dvije ulaznice za predstavu Disney on Ice Ukupna vrijednost nagradnog fonda iznosi 180 kuna (s PDV-om)

Članak 4: PRAVO SUDJELOVANJA

Pravo prijave za sudjelovanje u ovom nagradnom natječaju imaju sve osobe iz Hrvatske koje imaju 18+ godina, osim radnika Organizatora kao i članova njihovih užih obitelji (roditelji, supružnik, djeca, sestre i braća).Na natječaj se moguće prijaviti na način da kandidati na portalu roditelji.hr pronađu članak u kojem se nalazi nagradni natječaj u kojem je potrebno popuniti svoje podatke i odabrati točan odgovor na a, b ili c pitanje.Nabrži čitatelj s točnim odgovorom osvojit će dvije ulaznice za predstavu Disney on Ice.Svi posjetitelji koji u potpunosti ispune kontakt formu, te pošalju točan odgovor na postavljeno pitanje s formom ponuđenih odgovora a, b ili c u nagradnom natječaju „Osvoji karte za predstavu Disney on Ice“u periodu od 01.12.2017.godine, od 12.00h do 06.12.2017. do 23:59h sati sudjeluju u nagradnom natječaju. Sudjelovanjem u nagradnom natječaju sudionik prihvaća objavljivanje poslanih materijala u medijskim kanalima Editus d.o.o. za video i filmsku djelanost i Adria media Zagreb d.o.o.Organizator natječaja ovlašten je na temelju diskrecijske procjene u bilo kojem trenutku i bez obrazloženja diskvalificirati bilo kojeg sudionika ako isti krši zakonske propise koji su na snazi u Republici Hrvatskoj ili svojim postupcima narušava ugled ili šteti interesima Organizatora. Sudionici nagradnog natječaja, prihvaćanjem pravila sudjelovanja, se u potpunosti  odriču bilo kakvih potraživanja od Organizatora na osnovi naknade bilo kakvog oblika štete koja bi im mogla nastati prilikom zadatka koji je propisan ovim pravilima.Prijavom na natječaj sudionici potvrđuju da su upoznati sa pravilima nagradnog natječaja te da ista prihvaćaju u cijelosti. 

Članak 5: PROGLAŠENJE POBJEDNIKA NATJEČAJAPoslane prijave s potpunim podacima ulaze u izbor žirija koji je sastavljen od tri predstavnika redakcije portala roditelji.hr koji će evaluirati točnost odgovora. Imena dobitnika te njihova adresa (samo grad) bit će objavljeni na portalu roditelji.hrnajkasnije do 07.12.2017.

Članak 6: PREUZIMANJE NAGRADEPobjednici natječaja bit će obaviješteni o dobitku nagrade putem telefona ili e-maila ili preporučene pošte u roku od 5 radnih dana od završetka natječaja. Ukoliko sudionici u roku od 5 dana ne odgovore na dopis, e-mail ili telefonski poziv, nagradu neće moći realizirati te se nagrada automatski prenosi na sljedeću prijavu s najkreativnijim odgovorom. Dobitnik nagrade pristaje na fotografiranje prilikom realiziranja nagrade. Organizatori nagradnog natječaja mogu koristiti fotografije Dobitnika bez naknade i bilo kakvih naknadnih potraživanja od strane Dobitnika prema Organizatoru. Dobitnik nagradu može realizirati uz osobnu iskaznicu – nagrada nije prenosiva.

Članak 7: SUDIONICI U NAGRADNOM NATJEČAJUSudionici ovog nagradnog natječaja ne mogu zahtijevati nagrade u većim količinama ili drukčije nagrade od onih koje su navedene u ovim Pravilima od strane organizatora. Prijavom sudjelovanja u ovom nagradnom natječaju, sudionici prihvaćaju Pravila ovog natječaja. Organizator ne odgovara za nastalu štetu treće strane. Organizator sve prijavljene materijale uz potrebne dorade može koristiti za oglašavanje u svim medijima (televizija, novine, internet...) ali ih nisu obvezni koristiti u reklamne svrhe. Sudionici se dostavom materijala za natječaj odriču bilo kakvih daljnjih potraživanja prema Organizatoru po bilo kakvoj osnovi.

Članak 8: KORIŠTENJE OSOBNIH PODATAKASudionici u nagradnoj igri sudjelovanjem, odnosno slanjem potrebnih podataka, očituju svoje prihvaćanje ovih Pravila te bez daljnjeg pitanja i odobrenja odobravaju Editus d.o.o. za video i filmsku djelatnost i tvrtki Adria Media Zagreb d.o.o. da prikuplja i obrađuje navedene osobne podatke u svrhu provođenja nagradnog natječaja i vlastitih marketinških aktivnosti. Sudionik u bilo kojem trenutku može zatražiti odjavu od primanja ovakvih obavijesti.Editus d.o.o. za video i filmsku djelatnost će poduzeti sve razumno potrebne mjere da bi osigurali da se osobni podaci sudionika u nagradnom natječaju obrađuju i koriste na siguran način i u suglasnosti s Zakonom.

Članak 9: POGREŠNE I NEREGULARNE PRIJAVEPogrešne ili nepotpune prijave su nevažeće i ne daju pravo podnositeljima ni na kakvu naknadu ili pravo na sudjelovanje u nagradnom natječaju.

Članak 10: POREZIDobitnik nagradnog natječaja ne snosi obvezu plaćanja poreza niti plaćanje naknada povezanih s nagradom.

Članak 11: U SLUČAJU SPORAU slučaju spora između Organizatora i sudionika nagradnog natječaja nadležan je sud u Zagrebu.

Članak 12: MOGUĆNOST PREKIDA NAGRADNOG NATJEČAJANagradni natječaj može biti prekinut ili izmijenjen u bilo kojem trenutku prema odluci Organizatora bez posebnog obrazloženja. 

Najnovije

Najpopularnije