Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Urška Šefman Sojer odnijela prestižnu nagradu Veuve Clicquot business woman award

Napokon znamo tko je dama koja je dobitnica prestižne regionalne nagrade Veuve Clicquot business woman award.

Jučer je u Zagrebu, u prekrasnom ozračju hotela Esplanade Zagreb, održan regionalni izbor za prestižnu nagradu Veuve Clicquot business woman award. Za ovu počasnu titulu borilo se šest natjecateljica, a osim Urške nominirane dame bile su Nataša Milanović i Svetlana Popović iz Srbije, Dejana Ponoš iz Crne Gore te Mirjana Brlečić i Anja Zambelli Čolak iz Hrvatske. Prestižnu nagradu je odnijela Urška Šefman Sojer, predstavnica Slovenije, a to je odlučio stručni žiri kojim su predsjedali Anna Wlodarz, generalna direktorica za Möet Hennessy, Ajša Vodnik, izvršna direktorica tvrtke AmCham iz Slovenije, Svjetlana Krčo, suosnivačica i financijska direktorica tvrtke DunavNET iz Srbije, Marina Banović Džuver, etablirana modna dizajnerica iz Crne Gore te Tomislav Popović, predsjednik uprave Maistre iz Hrvatske.

Urška Šefman Sojer nagrađena je trofejom Veuve Clicquot Business Woman Award za Srednju Europu, a sljedeće godine u lipnju putuje u Francusku, gdje će se održati Bussiness woman award forum, na kojem će biti prisutne sve pobjednice ovogodišnjeg izbora iz cijelog svijeta. Puno je razloga zbog kojih je Urška uvijek među najboljima. Ona je svojim radom, zalaganjem i nepresušnom energijom svakodnevna inspiracija mnogima. Suosnivačica je i kreativna direktorica poznatog lanca slastičarnica Zvezda, sa sjedištem u Ljubljani, a zasigurno možemo reći da je i slovensko slastičarstvo dovela na sasvim novu razinu. Zahvaljujući svojem predanom radu, inovativnim idejama i unikatnom pristupu radu, Urška je moćan kreator trendova i pokazatelj kako treba voditi posao u zadnjih 18 godina.

Stoga ni malo ne čudi što je upravo Urška izabrana za regionalnu pobjednicu prestižne nagrade Veuve Clicquot business woman award, svojevrsnom Oskaru, koji se svake godine dodjeljuje uspješnim poslovnim ženama diljem svijeta, a osnovana je 1972. u čast Madame Clicquot, iznimne poslovne žene, Francuskinje koju je krasila hrabrost i istaknuti poduzetnički duh. Godine 1798. Madame Clicquot udala se za uspješnog proizvođača šampanjca Françoisa Clicquota, a kad je u 27. godini života ostala udovica preuzela je poslovanje te postala prva žena na čelu kompanije. Svoj poduzetnički duh pokazala je 1810. godine kada je proizvela prvo vintage vino u regiji Champagne. Zvijezda večeri bio je i vrhunski šampanjac Veuve Clicquot kojim su nazdravili svi uzvanici, a ova prestižna dodjela okupila je i brojna poznata lica s društvene, političke i estradne scene.

Foto: Robert Gašpert, Filip Hofer

Tekst: promo

Najnovije

Najpopularnije