Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

13 dobrih razloga za novi Cosmo (koji je na kioscima, BTW!)

"Look at me", na kioscima sam! Novi broj za lipanj 2017. donosi vam 13 dobrih razloga ne samo za listanje, nego i čitanje.

1. Prvo, zato što je naslovnica SPEKTAKULARNOATRAKTIVNA. Nije da se hvalimo, ali - ipak se hvalimo!

2. Zato što imamo Hilary Duff na naslovnici, curu koja ne očajava ako nema dečka, pa ne morate niti vi. U intervjuu Hilary otkriva sve o svom novom dečku, osobnom treneru Jasonu Walshu, razvodu od hokejaša Mikea Comrieja, zašto je promijenila menadžera, mrzi li Valentinovo, i zbog čega je uvjerena da je sasvim prosječna cura.

3. Zato što imamo priču o milenijalcima koji već sa dvadeset godina imaju dijagnosticiranu depresiju. Naša novinarka Jennifer Savin (24) prijavila se u kliniku koja tvrdi da ima lijek protiv depresije, i otkrila je da…

4. Jer vam, inspirirani filmom “The Circle”, koji ovih dana igra i u hrvatskim kinima, istražujemo što sve internet i društvene mreže znaju o vama i kako se zaštititi od hakera.

5. Jer imamo 11 trikova kako pronaći novi posao, i (najvažnije od svega), kako napisati savršeni CV. Imamo i primjere!

6. Naravno, imamo i seks-test. Ovaj puta je golem, i na jako visokom nivou. Toliko, da smo ga prozvali “Superteška SEKS—ŠKOLA, Generacija 2017.”

7. Imamo i vaša SEKS P&O pitanja - i odgovore! (npr., Što znači izgubiti nevinost ako sam lezbijka?) i druge seks-odgovore koje možete dobiti samo od Cosma.

8. Zbog kolumne naše glavne urednice Aleksandre Orlić, koja nam donosi svoju analizu “ljubavne hipohondrije” i zbog čega naš unutarnji glas uvijek želi sabotirati svaku vezu - i nudi nam rješenje!

9. Zbog samopouzdanja. Imamo BEAUTY priču u kojoj smo ispitali Cosmo čitateljice i zamolili ih da nam kažu što im na plaži “ubija samopouzdanje”. Otkrili smo da 92% cura tvrdi da su to, redom:

- akne

- neujednačena boja kože

- sitne bore

- dlačice na tijelu

- celulit naš svagdašnji

- tamni kolutovi ispod očiju

Najbolje od svega, za svaku od “ubojica samopouzdanja”, imamo i rješenje. Koje djeluje 100%. No BS.

10. Zbog ispovijesti dermatologinje Elizabeth Tanzi, koja je, unatoč svojoj profesiji i upućenosti, dobila rak kože. Kako se zaštititi od sunca, kako spriječiti rak kože, i kako si spasiti život?

11. Jer znamo koju hranu treba jesti ako ste u mamurluku.

12. Zato što imamo i (vrlo) ozbiljnih tema: naša Nina Slišković nam donosi sjajnu priču o curama koje su pobijedile svoju tešku dijagnozu - u glavi.

13. I zato što imamo 30 haljina koje će vam hitno trebati onog trenutka kada ih ugledate. Bez pretjerivanja.

P.S. I zato što imamo novi poklon za pretplatu.

Tekst i foto: promo

Najnovije

Najpopularnije