Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Cosmopolitan nikad nije bio tako cool i hrabar! Potražite novi broj na svim kioscima

U ožujskom izdanju časopisa Cosmopolitan upoznajte opako dobre curke koje su postavile nova pravila – bilo da pjevaju, pišu, glume, DJ-iraju ili rade kao aktivistice i feministice. Plus: ekstra velika porcija proljetnih fashion ...

“Good girls go to heaven, bad girls go everywhere”, izjavila je svojedobno mama Cosmopolitana Helen Gurley Brown. No što to točno znači danas u doba kada su se dežurne bad girl poput Angeline Jolie, Christine Aquilere i Pink smirile. Srećom, tu je naša poznanica sa Zrća – Cosmo djevojka za ožujak Ruby Rose – DJ-ica, model, glumica, svestrana i drska cura sa stavom koja je pošteno prodrmala ženska pravila i koja doista živi onako kako pjeva Yaya – tamo gdje je sve po njezinom.

U želji da vam ucijepimo malo drskosti pravih bad girl predstavljamo vam 10 neustrašivih i vedrih Cosmo djevojaka koje doista rade što god požele (i to uspješno!), a tu su i teme kako rasturiti na Instagramu, u borbi za ženska prava ili na prvom dejtu, bez obzira na to dejtate li u Hrvatskoj, Americi ili dalekoj Kini. Nadalje, kako se nositi s činjenicom da imate više od tri banke i još ste u roditeljskom gnijezdu, kada je vrijeme da vaša četkica ostane kod njega te kojih je to sedam tipova veza u koje se isplati investirati jer su osuđene na uspjeh – saznajte u novom Cosmopolitanu!

Naravno, tu je i giga porcija mode i ljepote – svi najcool proljetni trendovi na jednome mjestu, savjeti kako se našminkati kao na Instagramu, kako do zdravih i seksi noktiju te kakvu njegu treba vaša koža. Shvatili ste - samo je nebo granica, a vi samo trebate hrabro raširiti krilca! Sretan let!

Čekamo vas na kioscima od 25. veljače…

Tekst i foto: promo

Najnovije

Najpopularnije