Tijekom proteklih šest mjeseci babylove pelene doživjele su transformaciju u skladu s novim trendovima u dizajnu pelena. Tako sve pelene od veličine midi sada imaju ravan kroj koji ih čini još mekšima i nježnijima.

Novi kroj babylove pelena jamči još veću udobnost za bebe jer dodatni materijal na bočnim stranicama u području pasice umanjuje mogućnost curenja, a višak materijala čuva i nježnu bebinu kožu od rezanih rubova. Uz to, elastične bočne pasice produljene su kako bi se pelena što bolje prilagodila različitim veličinama i oblicima dječje građe.

Inovacije u skladu s novim trendovima dizajna pelena za one najmlađe omogućuju još veću sigurnost, suhoću i udobnost za djecu. Funkcionalnost pelena unaprijeđena je elementima poput čičak-trakice koja se prilagođava i najmanjem trbuščiću, zaštite za pupak koja štiti osjetljivo područje i iznimno tankog materijala za maksimalnu slobodu kretanja. Roditeljima će previjanje olakšati indikator vlažnosti koji, kada poplavi, pokazuje da je vrijeme za promjenu pelene.

Aktiv plus pelene za one nešto veće bebe izrađene su od mekih i rastezljivih materijala, imaju dvostruku upijajuću jezgrui dodatni sloj za suhoću te zaštitu od propuštanja na leđima. babylove pelene gaćice i pelene za plivanje još su jednostavnije za korištenje jer imaju bočni šav zahvaljujući kojem se lako skidaju i odlažu. Uz praktične babylove podloge za previjanje i blago parfimirane babylove vrećice za odlaganje pelena te torbu za prematanje, u asortimanu babylove proizvoda roditelji mogu pronaći sve što je potrebno za bezbrižna obiteljska druženja i izlaske.

Unaprijedivši kvalitetu babylove pelena s jedne strane, ali i ponudivši povoljnije cijene brojnih odabranih pakiranja s druge strane, dm je osigurao svojim kupcima proizvode po koje će se redovito vraćati.

Tekst i foto: dm