Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dukat Acidofil, Kiselo mlijeko i Kefir u novom ruhu

Dukatovi mliječni klasici dobili su novi izgled i dva nova člana obitelji: Kiselo mlijeko i Acidofil u bočici za konzumaciju u pokretu

Dukatovi mliječni klasici – Acidofil, Kiselo mlijeko i Kefir – ovog su proljeća dobili novo ruho, ali i dva nova člana obitelji: Kiselo mlijeko i Acidofil u bočici od 330 grama. Zahvaljujući novom, praktičnom pakiranju, ljubitelji ovih mliječnih proizvoda u njima odsad mogu uživati u pokretu i izvan kuće.

Dukatovi su mliječni klasici prirodni, jednostavni i tradicionalni proizvodi i s razlogom imaju svoje mjesto u hladnjacima svih koji cijene prirodnost i vrhunsku kvalitetu.

Njihov je najstariji predstavnik Acidofil koji je, zahvaljujući acidofilnoj kulturi, blagog okusa i blagotvornog učinka na organizam. Dukatovo Kiselo mlijeko je zbog blage kiselosti prirodno osvježenje u svakoj prilici, dok lagana pjenušavost i jedinstveni reski okus Dukatovog Kefira oduševljava i najizbirljivija nepca. Ovaj se fermentirani mliječni napitak s autentičnom kefirnom kulturom i danas često naziva eliksirom života, a izvor je prirodne vitalnosti i svježine.

Mliječni klasici u novom ruhu dostupni su na prodajnim mjestima diljem zemlje.

Tekst i foto: promo

Najnovije