Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Košarkaš Fran Pilepić poručuje s naslovnice svibanjskog Men's Healtha: „Zabijte tricu života“

Košarka je lijep sport koji nam je donio toliko nezaboravnih trenutaka. Hrvatska se košarka našla nakratko na rezultatskim marginama, ali se polako ponovno budi. Jedan od mladića koji nam vraćaju vjeru u košarku je i Fran Pilepić, ...

„Lopta, koš i mrežica dio su mi života, otkad znam za sebe, od svog prvog sjećanja igram košarku. Imam sliku – dvije su mi godine, malo sam viši od lopte, tata je u dvorištu iza kuće napravio na okviru vrata obruč i mrežicu od vreće za krumpir. On me uveo u svijet košarke, naučio prvim koracima i pokazao mi sve što zna...“ otkrio je za Men's Health Fran Pilepić, uzdanica Cedevite, donedavno i španjolskog Bilbaa, prije Širokog, Svjetlosti i Kvarnera. Na euroligaškim stranicama izdvajaju i Pilepićeve šuterske statistike kao ponajboljeg tricaša Eurolige.

„U jednom je trenutku, tijekom prve faze Eurolige, izašao podatak da sam među prvih pet po pogođenim tricama te u postotku šuta za tricu, kao jedini koji je u vrhu u oba ta statistička pokazatelja.“ Ipak, Pilepić, koji je inače u posljednje dvije-tri godine u sretnoj i ozbiljnoj vezi, nije siguran koristi li reputacija vrhunskog šutera i kod djevojaka. „Ha-ha, pa što se tiče djevojaka, nisam siguran koja je njihova omiljena pozicija... Postoji ta fama da smo mi šuteri kao možda malo profinjeniji... Ne tučemo se i ne naguravamo se pod košem...“

U novom Men's Healthu otkrijte 20 tajni sretnog života! Zaboravite rokove, ne jurite za novcem, sjetite se prijatelja i naučite reći 'hvala'! I samo – dišite! A mišići neka rastu! Da bismo dobili prave efekte vježbanja s utezima, osim pravilne tehničke izvedbe svake pojedine vježbe vrlo je važno pravilno disanje – što pogotovo dolazi do izražaja kod kompleksnijih vježbi. Saznajte kako!

Uz novi Men's Health trenirajte na otvorenom i okušajte se u street workoutu! Street workout u pravilu sadrži elemente gimnastike i akrobatike te neke inovativne i freestyle aditive koji su nastali u samoj street workout zajednici. Riječ je o mlađoj outdoor disiplini treninga koja se u Hrvatskoj pojavila 2010. godine na zagrebačkim Sveticama.

Samo nekoliko jednostavnih trikova i kuhat ćete puno bolju kavu – eliksir koji vam može poboljšati zdravlje i produljiti život! U svibanjskom Men's Healthu saznajte sve što ste željeli znati o crnom napitku! Jedite organsko! Dobro zvuči – ali što zapravo znači?

Men's Health – časopis kojeg žene gledaju, a muškarci čitaju! Potražite svibanjsko izdanje na svim kioscima od 24. travnja!

Tekst i foto: promo

Najnovije