9. lipnja od 10 do 19 sati očekuje vas bogat program na tri lokacije u zelenom srcu grada

Sensa wellbeing dan već godinama, u suradnji s Javnom ustanovom Maksimir, u zelenoj oazi grada okuplja sve koji sudjelovanjem u besplatnim programima vježbanja, radionicama i predavanjima žele pridonijeti svom duhovnom i tjelesnom boljitku.

Program Sensa dan.jpg
Sensa 

U žrvnju svakodnevice nerijetko zaboravimo pronaći vrijeme za sebe. Zaboravimo isprazniti um, regenerirati duh, relaksirati tijelo... Prepoznavši da je ljude potrebno inspirirati i motivirati da odvoje vrijeme u kojem će se pobrinuti za vlastiti boljitak, brend Sensa već godinama za svoju vjernu publiku organizira dan u kojem najzeleniju zagrebačku lokaciju ispunjava pozitivnom energijom.

Nedjelju, 9. lipnja, u svojim kalendarima označite kao Sensa wellbeing dan. Neka to bude dan u kojem ćete biti dobri prema sebi. Neka to bude dan u kojem ćete za sebe učiniti nešto dobro.

Sensa 4.jpg
Sensa 

U bogatom programu koji se odvija na tri lokacije - posvećene umu, duhu i tijelu - svatko će pronaći pravi način za punjenje baterija.

Sensa dan 1.jpg
Sensa 

Program na livadi Kišobran kreirat će Dejana Koprivc, Sebastian Fric, Vedrana Bečić, Andrea Solomun, Boro Ranitović i Svetlana Vukić.

Program koji će se odvijati na livadi Lipovo sjedište potpisuju Ana-Marija Jagodić Rukavina, Goran Klemen, Danijela Medaković, Anamarija Pažin Morović i Seka Zebić.

Sensa dan 2.jpg
Sensa 

Na Sensa wellbeing danu prvi će put sudjelovati Ivana Plechinger, koja će u razgovoru s urednicom Sense Anom Skinner otkriti što je to što bi voljela da je prije znala, kao i glumac Leon Lučev koji će uz Amiku Tomčić, također u razgovoru s urednicom, približiti sudionicima sistemske konstelacije.

Zeleni kutak bit će mjesto u kojem će gastro blogerica Vinka Tresić pripremati zdrave smoothie kombinacije, a Mary Novosel održat će još jednu od svojih popularnih radionica izrade kozmetike. Vanja Horvat predstavit će prirodnu kozmetiku, a Dubravka Fazlić zatvorit će program te lokacije „Ženskim krugom oslobođenja energije“.

Sensa dan 3.jpg
Sensa 

U sklopu Sensa wellbeing dana mobilna tržnica Mali plac oduševit će ponudom lokalnih i organskih namirnica, a partneri događanja - Sana delikatese, Avon, Rajska rajčica, PIK Vrbovec, Zeotex i Merkur osiguranje - organizirat će prezentacije i degustacije svojih proizvoda. Svi posjetitelji imat će priliku savjetovati se sa stručnjacima o temi zdravlja, njege i vitalnosti te isprobati i kupiti kvalitetne prehrambene, kozmetičke i razne druge proizvode.

Sudionici Sensa wellbeing dana vježbat će na podlogama robne marke Energetics iz ponude Intersporta, a osvježenje će im osigurati voda Cetina.

Sensa wellbeing dan i ove godine ima humanitarnu notu. Članovima Hrvatske udruge za ranu intervenciju u djetinjstvu (HURID) omogućit će prodaju knjiga, dream catchera te starih brojeva magazina Sensa, a sav prikupljeni prihod namijenjen je radu udruge.

Podržat će i rad Hrvatske udruge za bolesti štitnjače, čiji će predstavnici educirati posjetitelje jer su bolesti štitnjače jedan od najraširenijih javno zdravstvenih problema koji zahvaća znatan dio populacije.

Dođite na Sensa wellbeing dan u Maksimiru i darujte si dan za vlastiti rast i razvoj. Detaljan raspored radionica donosimo niže: