Modni dodaci nezaobilazni su dio svakog stajlinga, a pravi komad nakita bit će točka na i vašeg stila. U jeku smo proljeća i pomalo odbrojavamo do prvog dana ljeta pa je pred nama razigran period kad se priroda budi. To je i period u kojem ne možete pogriješiti kada je moda u pitanju jer trendovi su brojni i raznoliki. Samo se prepustite mašti!

negin mirsalehi
Instagram 

U narednom razdoblju ćemo svaku kombinaciju upotpuniti upečatljivim narukvicama koje nećemo skidati s ruku, a koje će izgledati sjajno u kombinaciji s cvjetnim haljinama, lanenim košuljama, ali i s elegantnim komadima za posebne prilike.

U modi su uvijek jednostavne narukvice, koje su moderne, a opet klasične, a naodmet nije to da iza sebe imaju posebnu priču. Upravo takve su narukvice domaćeg brenda Borboleta. Licitarsko srce, srcoliki motiv otočića Galešnjak, paška čipka, šibenski botun i opatijska kamelija motivi su na ovim narukvicama, nadahnutima hrvatskom kulturnom baštinom.

Koji je to must have nakit za sljedeću sezonu provjerite u galeriji:

Story, HM Must have nakit

Čak osam modela narukvica Borboleta Good Wish Souvenirs poklanjamo vam za 22. rođendan Storyja. Ovaj dar potražite uz novi broj magazina Story koji će se na kioscima naći 22. svibnja!

Borboleta narukvica dar.
Goran Čižmešija