Samo uz Story potražite shopping kupone s popustima na dar i pripremite se za kupnju na više od 500 prodajnih mjesta diljem Hrvatske.

Ljetni Story Shopping Fest kuca na vrata! Samo u časopisu Story od srijede, 29. svibnja, potražite shopping kupone i ostvarite popuste do 40% prilikom kupnje u preko 500 trgovina iz svijeta mode i ljepote, diljem Hrvatske.

Cvjetni uzorci, živahne i jarke nijanse, vječni traper – od traperica do kombinezona, modni dodaci poput šešira, torbi i nakita, boje poput bijele, pink, svjetloplave i senf nijansi – u fokusu su ovog ljeta! Odaberite komade iz najnovijih ljetnih kolekcija svjetskih brendova, i to po posebnim popustima od 30%! Potražite časopis Story sa shopping kuponima na dar od srijede, 29. svibnja 2024. godine.

Rezervirajte u kalendaru: Tjedan najpovoljnijeg ljetnog šopinga!
Story 

Kuponi su iskoristivi do 4. lipnja, a u subotu 1. lipnja očekuje vas i poseban PBZ Card Premium Visa Happy Day! Samo na taj dan za plaćanje Premium Visa karticom ostvarite čak 40% popusta na odabrane artikle.

Plaćajte svojom PBZ CARD Premium Visa karticom, a trošak podijelite na željeni broj rata. Maksimalan broj rata provjerite na prodajnim mjestima svakog pojedinog partnera.

Ne propustite Story Shopping Fest powered by Premium Visa PBZ Card - rezervirajte u kalendaru 29. svibnja 2024. godine za kupnju novog Storya sa shopping kuponima na dar.

Pratite Story.hr i uskoro doznajte u kojim trgovinama možete ostvarite fantastične shopping pogodnosti!