Nekoliko stotina vrhunskih i prema svjetskim standardima izrađenih maketa zrakoplova, brodova, oklopnih vozila, civilnih automobila, trkaćih automobila, jedrenjaka, mnoštvo diorama, figura i drugih zanimljivosti stvorit će jedinstvenu priliku za doživljaj o kojem će se još dugo pričati!

Od Festivala autića do nastupa mažoretkinja

Posebnost ovogodišnjeg Zagreb scale model showa je FAZ - Festival autića Zagreb koji predstavlja cijele kolekcije die-cast autića u svim mjerilima kolekcionara iz Hrvatske i inozemstva - od formula F-1 do malih osobnih automobila. Posjetitelji će moći kupiti razne autiće.

foto1.jpg
Promo 

Uz samo natjecanje organiziran je i bogati program s jednim od najpoznatijih svjetskih proizvođača maketa i maketarskog pribora kao što su Eduard, Special Hobby i AZ models iz Češke, zatim jedna od najvećih maketarskih trgovina u Europi – MN Modelar iz Češke.
I ove godine predstavlja se posebno atraktivan te djeci zanimljiv promotivan štand MORH-a, a vjerujemo kako će biti i puno interesa za cjelodnevnu radionicu bojanja maketa koju će za gledatelje prezentirati iskusni maketari i koja će se moći pogledati u svakom trenutku.

foto4.jpg
Promo 

Odlična zabava za sve dobne skupine

Jedinstvenu atrakciju predstavljaju i zanimljiva prava vozila u omjeru 1:1 koja će se nalaziti na parkiralištu na istočnom ulazu u Family mall centar. Ponudu će ovaj put obogatiti posjete nekih od članova oldtimer i drugih klubova automobila.

foto5.jpg
Promo 

Za ljubitelje letjelica priprema se posebna poslastica! 'Klub povijesnog zrakoplovnog jedriličarstva Hrvatske' uz popratne materijale izložit će repliku prve školske zrakoplovne jedrilice u Hrvatskoj iz 1930. godine koja je u letnom stanju. 

foto7.jpg
Promo 

Jedinstvena manifestacija koja daje nesvakidašnju priliku razgledanja maketa i modela te dosega tehničke kulture idealan je provod za sve dobne skupine, a posebno djecu koja se na ovom događaju mogu inspirirati na svom putu školovanja i odabira karijera.

foto11.jpg
Promo 

Family mall, centar specijaliziran za namještaj i zabavu, isprofilirao se i kao destinacija koja daje impuls društvenom životu metropole i jedinstven sadržaj za mnoge obiteljske posjete te neumorno radi kako bi proširio svoju bazu vjernih posjetitelja organizirajući sajmove, izložbe i rasprodaje te ostale evente različitih tematika.

foto13.jpg
Promo 

Family Mall, Ul. Velimira Škorpika 11b, Zagreb

Datum: 18. i 19. svibnja 2024.
Radno vrijeme sajma:
18.5. PETAK: 09– 20 sati
19.5. SUBOTA: 09 – 16 sati
ULAZ:
ODRASLI: 2 EUR
DJECA: 1 EUR
18.05. 9:00-12:00 sati – prijave natjecateljskih maketa ili na linku prijave.zmms.hr
19.05. 16:00 sati – svečano proglašenje pobjednika natjecanja