Sajam vjenčanja u Areni Zagreb od 2. do 4. veljače je 'place to be' za sve one koji će uskoro reći sudbonosno DA!

Na više od 5500 m2 ova regionalno najveća manifestacija vjenčane tematike okupit će 200 izlagača iz svijeta vjenčanja - salone vjenčanica i dizajnere, zlatare, cvjećare i slastičare, catering kuće, fotografe, dekoratere, oganizatore vjenčanja te ostale predstavnike za organiziranje svadbene svečanosti.

Ekskluzivno i po prvi puta na Sajmu vjenčanja u Areni Zagreb nastupit će dizajner Zoran Mrvoš sa svojom prvom bridal linijom Dare To Be, dok će dizajnerica Aleksandra Dojčinović predstaviti najnovije vjenčane kreacije s potpisom Vera Wang! Uz njih na sajmu nastupaju i dizajneri Vesna Sposa i Josipa Ščapec – Schapè Design, Martin Arbanas, kao i etablirani saloni vjenčane mode Nikolina Wedding Store, Royal Bride by Ivana Bilić, Artajan, Nancy vjenčanice, Vjenčanice Ljubav, Vjenčanice Katjusha, Vjenčanice Biba, The ONE Couture, I Do Weddings, Vjenčanice Neva, Vjenčanice Morgan,Galileo All For Men, Perrin, Rosanna MV Tailoring, Fidelio, Mister Mot ...

Zabavite se na Sajmu vjenčanja uz blještavilo Las Vegasa u Areni Zagreb!

sajam vjenčanja
Arhiva 

Začinite pripreme za svoje vjenčanje s dozom čarolije na Sajmu vjenčanja u Areni Zagreb gdje izlagači pripremaju zanimljive promocije, kreativne radionice, degustacije slastica, cvjetne radionice, prezentacije trendova u vjenčanoj modi... Izdavajamo ekskluzivan paviljon by Altera inspiriran luksuzom, glamurom i blještavilom Las Vegasa! Las Altera kapelica pružit će zaljubljenim parovima priliku da dožive jedinstveno iskustvo scene vjenčanja, uz Elvisa kao glavnog glumca ove zabavne priče! Uz mnoštvo drugog zabavnog sadržaja, posjetitelje očekuju i natječaj s bogatim nagradama kao i atraktivne pogodnosti za uštedu prilikom organiziranja vjenčanja...

Podržite donatorsku akciju Sajma vjenčanja Zagreb za djecu s prirođenim srčanim bolestima!

Sajam vjenčanja Zagreb tradicionalno pomaže najmlađima, a već je 6. godinu zaredom njegovo dobrotvorno djelovanje usmjereno prema humanitarnoj udruzi liječnika, zdravstvenog osoblja i roditelja djece s prirođenim srčanim greškama Veliko srce malom srcu. Da je za život dovoljno i pola srca, pokazuju najmlađi štićenici Udruge, a u Hrvatskoj trenutno ima preko 10.000 djece sa srčanim bolestima i svake se godine rađa još najmanje 500. Unatoč tome, svijest javnosti o položaju i problemima s kojima se susreću djeca s prirođenim srčanim bolestima i njihovi roditelji još uvijek je iznimno niska.

Dolaskom na Sajam vjenčanja i kupnjom srećke za donatorsku tombolu s bogatim fondom nagrada podržite djelovanje udruge Veliko srce malom srcu!

sajam vjenčanja
Story 

Humanitarnoj akciji pridružuju se i domaće glazbene zvijezde – Zsa Zsa, Neda Parmać i Dino Petrić – koje će zapjevati na Sajmu vjenčanja u Areni Zagreb i pjesmom podržati najmlađe heroje, članove udruge Veliko srce malom srcu.

Inspirirajte se na predstojećem Sajmu vjenčanja u Areni Zagreb za vaš dan iz snova i uživajte u organizaciji vlastite vjenčane priče. Sajam se održava od 2. do 4. veljače 2024. godine, i to u petak od 14 do 20 sati, u subotu od 10 do 20 sati te u nedjelju od 10 do 19 sati.

sajam vjenčanja
Arhiva 

SAJAM VJENČANJA ZAGREB 2024. – PROGRAM

PETAK, 2. VELJAČE

14 – 20h
14:00 Otvaranje sajma
18.00 Tko je organizator vjenčanja?
20:00 Zatvaranje sajma

SUBOTA, 3. VELJAČE

10 – 20h
10:00 Otvaranje sajma
12.00 Kakvog je okusa vjenčana torta - degustacija slastica
14.00 Zvjezdasta radionica - animacija djece na vjenčanjima (Little Stars by Nina)
15.00 Vjenčana haljina & savršen izgled na dan vjenčanja
16.00 Trendovi u vjenčanjima za 2024. godinu
18.00 Cocktail druženje uz glazbene zvijezde
20:00 Zatvaranje sajma

NEDJELJA, 4. VELJAČE

10 – 19h
10:00 Otvaranje sajma
12.00 Kakvog je okusa vjenčana torta - degustacija slastica
14.00 Cvjetni trendovi
15.00 Trendovi u zaručničkom i vjenčanom prstenju
16.00 Vjenčana haljina & savršen izgled na dan vjenčanja
17.00 Plesna radionica
19.00 Zatvaranje sajma