Prvi put u Hrvatskoj časopis Story okupio je vodeće beauty influencere – Klaudija Kelemović (clo_up), Lada Mitrašinović (belamakeuplada), Magdalena Ivić ( skinlosophy.hr ), Marko Tolić (markotolic), Paula Sikirić (paulasik), Karlo Rusan (rukabeauty) i Jelena Perić (j_make_up) – u jedinstvenom natječaju za najbolje proizvode, usluge i tretmane za njegu i uljepšavanje u 2023. godini – Beauty Influencers Choice!

Must have parfeme, ruževe, maskare, pudere, kreme, šampone, tretmane i beauty gadgete izabrali su beauty influenceri, ali i vi, naši čitatelji.

Dodjela nagrada Beauty Influencers Choice, nagrada za najbolje kozmetičke i makeup proizvode u Hrvatskoj, sinoć se održala u predivnom ambijentu OXBO Restaurant & Bara u sklopu Double Tree by Hilton Hotela.

_DSC3512.jpg
Bojan Zibar 

Natječaj za najveće zvijezde beauty industrije trajao je od 21.11. do 15.12.2023. godine, a pobjedu su odnijeli proizvodi s najvećom ocjenom stručnog žirija – beauty influencera i proizvodi s najviše glasova čitatelja te su dobili priznanje Beauty Influencers Choice za 2023. godinu u pripadajućoj kategoriji / potkategoriji.

U natječaju je sudjelovalo čak 79 beauty proizvoda i tretmana - svi redom raspoređeni u 9 kategorija: MAKE UP / SKINCARE / ANTIAGE / GREEN BEAUTY / HAIR / FRAGRANCE / BODY & SELF CARE / BEAUTY GADGET / MUST HAVE TRETMANI.

U nastavku donosimo popis pobjednika Beauty Influencers Choicea 2023.

Pobjednici po izboru žirija:

Story Pobjednici Beauty Influencers Choice by Story - po izboru žirija

 Pobjednici po izboru čitatelja portala Story.hr:

Story Pobjednici Beauty Influencers Choice by Story - po izboru čitatelja

Magazin Story zahvaljuje svim partnerima i brendovima koji su sudjelovali u natječaju Beauty Influencers Choice.