U srijedu, 6. prosinca, u strogom središtu Zagreba svi će pričati samo o jednom – novoj kolekciji Holiday sestara Boudoir koju će predstaviti raskošnom revijom u organizaciji Storyeva tima, te uz generalno partnerstvo s kućom Lancôme.

Impresivna kolekcija dizajnerica zagrebačkog modnog atelijera Boudoir dijelom je nadahnuta dekadentnim barokom, razdobljem kada je sve bilo više, veće, raskošnije i nije se štedjelo na emocijama, kao i na modnom izražavanju. Poznate dizajnerice odvažile su se sanjati, a to će se nedvojbeno vidjeti u svakom šavu njihove blagdanske kolekcije, koja je među publikom već stekla kultni status i iščekuje se s posebnim zanimanjem.

BOUDOIR__x_STORY_FASHION_SHOW_1080x1080(1).jpg
Promo 

'Kao vodeći lifestyle i celebrity brend na medijskom tržištu, Story ovakvim ekskluzivnim suradnjama već dugi niz godina podržava domaću modnu produkciju najviše kvalitete i jasno promovira vrhunski hrvatski dizajn. Želimo osvijestiti publiku i javnost o važnosti uživanja u vizijama domaćih dizajnera, ponajviše onih koji u svome radu primjenjuju suvremene koncepte održivog pristupa produkciji odjeće. Ovim projektom naglašavamo važnost hrvatskog dizajna koji podiže ljestvicu u tekstilnoj struci te, ono najvažnije, na sceni među publikom željnom modnih uzbuđenja. Stvaramo promjenu za sve nas, i to sve uslijed znakovitih promjena koje su globalno redefinirale modnu industriju“ poručuju iz uredništva magazina Story.

Modno događanje Boudoir x Story Fashion Show podržavaju generalni partner Lancôme i partneri L'Adria, The Cookie Factory, IRIS MBM Vrtni centar, Remington PROluxe You®, Galić Vina i PPD Global – vodeća distribucija alkoholnih pića i illy kave.

Uskoro donosimo više detalja, stoga pratite Story.hr

#boudoirxstory #storyfashionshow #boudoirxmas