Modna revija s domaćim dizajnerima i ženama oboljelima od karcinoma, edukativni program s nastupima glazbenih zvijezda, donatorska akcija za udrugu P.I.N.K.-life - sve vas to čeka u središtu Zagreba ove subote od 10 do 14 sati

Ružičasta vrpca postala je prepoznatljiv ukras listopada u kojem sada već tradicionalno, magazin Story i Udruga P.I.N.K – life provode projekt Story Pink kojemu je cilj osvještavanje javnosti o važnosti prevencije te prikupljanje sredstava za rad Udruge.

Story Pink Fest je središnje edukativno - donatorsko događanje ovog projekta koji motivira oboljele i one koji ih okružuju da zadrže pozitivan stav. Podržite i vi ružičasti pogled na svijet!

_DSC2116-2(1)(1).jpg
Arhivske fotografije, Story Pink Fest 2022. 

Program počinje u 10 sati na Zrinjevcu, a potom ćemo u „ružičastoj povorci“ svi zajedno krenuti na Cvjetni trg kojeg će i ove godine preplaviti pozitiva i dobra vibra.

Na promotivnim izlagačkim prostorima generalnog partnera dm Hrvatska posjetitelji će se moći okrijepiti uz zdrave napitke, informirati o kozmetičkim proizvodima i donirati priloge u sklopu akcije Story Pink Ribbon za rad Udruge P.I.N.K.-life (provođenje edukativnih programa i psiholoških savjetovanja) te pomoći pri kupnji opreme zdravstvenim ustanovama u svrhu poboljšanja dijagnostike, liječenja i rehabilitacije oboljelih i operiranih žena od karcinoma dojke.

Zdravstvena ustanova Croatia Poliklinika pripremila je edukativna savjetovanja stručnjaka, nutricionista i radiologa, a uz to možete se informirati i o prigodnim paketima pregleda u njihovim poslovnicama.

DSC_3125.png
Arhivske fotografije, Story Pink Fest 2022. 

Magazin Story ove je srijede, 18. listopada izašao u pink ruhu i svim čitateljima na dar donio shopping kupone powered by PBZ Card Premium Visa za najpovoljniji jesenski shopping. A kao prigodan dar posjetiteljima događanja koji doniraju za rad Udruge na njihovom izložbenom prostoru, PBZ Card je pripremio ružičaste shopping vrećice. Požurite jer su količine ograničene.

I korner Storya 'obojen' je donatorskim notama jer će posjetitelji moći nabaviti Story dizajnerske artikle uz donaciju za rad Udruge.

IMG_3938.png
arhivske fotografije Story 

Uz središnji dio događaja, modnu reviju hrabrih dama, članica Udruge, u kreacijama hrvatskih dizajnera, do 14 sati na Cvjetnom trgu očekuju vas i glazbeni nastupi grupe Feminnem i Roka Vuškovića, a budući da ružičastom pogledu na svijet treba učiti i klince i klinceze Story Pink Fest će i ove godine svojim veselim nastupima obogatiti i dječji zborovi „Zagrepčanke i dečki“ i „Zagrebački anđeli“.

RokoVuskovic-336.png
arhivske fotografije Story 

Čekamo vas! Svi ste dobrodošli i pozvani donirati za pomoć Udruzi koja se tijekom cijele godine bavi osnaživanjem žena koje se bore sa zločudnom bolesti. Vidimo se na Zrinjevcu i Cvjetnom trgu, ove subote od 10 do 14 sati!

PROGRAM

• PARK ZRINJEVAC (TRG NIKOLE ŠUBIĆA ZRINSKOG), 10 sati
Mimohod do Trga Petra Preradovića u znak potpore oboljelima od raka dojke, uz obraćanje okupljenima

• CVJETNI TRG (TRG PETRA PRERADOVIĆA), 10 – 14sati
10:00 - 10:05 otvorenje
10:05 - 10:40 nastup Dječji zbor Zagrepčanke i dečki
10:45 – 11:10 modna revija žena oboljelih od raka dojke u kreacijama domaćih dizajnera
11:15 - 11:50 nastup Dječji zbor Zagrebački anđeli
11:55 - 12:15 glazbeni nastup FEMINNEM
12:20 - 13:00 glazbeni nastup ROKO VUŠKOVIĆ
13:00 - 14:00 DJ

STORY PINK FEST PROGRAM 21 10 2023 (1).jpg
Story 

Arhivske fotografije, Story Pink Fest 2022., arhivske fotografije Story