Let 3, Tereza Kesovija, Matija Cvek, Feminnem, Zrinka Cvitešić, Marijana Batinić, Marko Tolja, Ella Dvornik-Pearce, Robert Sever, Marco Cuccurin te zvijezde iz regije Božo Vrećo, Neda Ukraden, Seka Aleksić, Aco Pejović, Milan Marić, kao i brojni influenceri te druge poznate osobe iz estradnog miljea i društvenog života, zablistale su na najglamuroznijem događanju u Hrvatskoj održanom ovog utorka, 6. lipnja, u Mozaik Event Centru (HoB) u Zagrebu.

Uz dodjelu priznanja najvećim glazbenim, kulturnim i glumačkim te estradno-medijskim ostvarenjima u Hrvatskoj i regiji, Story je proslavio i 21 godinu izlaženja magazina te razvoja brenda na brojnim platformama.

Dare to enter the new dimension! Upravo pod tim motom i u jubilarnom ruhu održao se ovogodišnji L' Adria Story Hall of Fame u okviru kojeg su nagrade ove godine dodijeljene u 20 kategorija. Svečanu dodjelu nagrada režirala je Arija Rizvić.

Ovogodišnji laureati su:

1. Zvijezde godine powered by Opel: Let 3
2. Glazbenik godine powered by Braun Beauty Hrvatska: Matija Cvek
3. Glazbenice godine powered by Jana vitamin s kolagenom: Feminnem

regionalne i domaće zvijezde na L'Adria Story Hall of Fame 2023.
Story Feminnem


4. Regionalna zvijezda powered by PPD Global - vodeća distribucija alkoholnih pića i illy kave: Aco Pejović
5. Ikona stila powered by Opel: Božo Vrećo
6. Najbolji modni stil powered by Uber: Borna Kotromanić
7. Najčitanija zvijezda Story.hr powered by EDURO: Maja Šuput
8. Najbolja influencerica powered by Jana vitamin s kolagenom: Paula Sikirić

IMG_2681.jpg
Story 


9. Najbolja naslovnica powered by L' ADRIA: Bruno Petković i Iva Šarić
10. Najbolji TV show powered by Altera: „Ples sa zvijezdama“, NOVA TV
11. Najbolje TV lice powered by Kerastase i L'Oréal Professionnel Paris: Marijana Batinić, „Život na vagi“, RTL
12. Najbolja street style zvijezda powered by The Cookie Factory: Ivana Mišković
13. Dizajner godine powered by PPD Global – vodeća distribucija alkoholnih pića i illy kave: Robert Sever
14. Najbolji glumac powered by Belodore - House of Essence: Milan Marić
15. Najbolja glumica powered by Prahir Fine Jewellery: Zrinka Cvitešić

GMD09583.jpg
Story 


16. Shooting star powered by PIVO 5TH ELEMENT: Lovro Juraga
17. Najbolja predstava powered by Festigia: Lepa Brena Project
18. DIVA powered by L' ADRIA: Seka Aleksić
19. Životno djelo powered by HP: Tereza Kesovija
20. Storyjevo srce powered by Iris MBM Vrtni centar: Sabina Glasovac


Savršeno se uklopivši u novu dimenziju događaja, L' ADRIA Story Hall of Fame je vodila Ida Prester, a nakon svečanih trenutaka dodjele nagrada, uslijedio je glamurozan party na kojem su zapjevali dobitnici ovogodišnjih nagrada i druge glazbene zvijezde.

GMD09187.jpg
Story 

Story Hall of Fame recept za sjajan party je miks glazbenika s velikim estradnim stažem i novih nada. Na pozornici su se izmjenjivali glazbenici svih generacija, od Sanje, Zeca i Marinka, preko grupe Feminnem, Matije Cveka i dobitnika Porina za najboljeg novog izvođača – Marka Bošnjaka, a pridružili su im se i pobjednici showa „Zvijezde pjevaju“ , Vjeko Ključarić i Lovro Juraga koji su posebno emotivnu izvedbu posvetili Massimu. Atmosferu je izvedbom „Simply the Best“ u čast Tine Turner, užarila Neda Ukraden, a izvedbom hita iz poznatog filma „Toma“ sve je digao na noge dobitnik nagrade za regionalnu zvijezdu – Aco Pejović.

_DSC9576.jpg
Story 

Nova dimenzija, futuristički svjetovi, umjetna inteligencija, svijet avatara i pogled u dubinu beskrajnog svemira – samo su neki od motiva koji su obilježili 10. izdanje ovog najvećeg godišnjeg društvenog događaja. Najduži red carpet ispunjen najljepšim toaletama i pomno biranim stajlinzima, jednom godišnje u Hrvatsku donosi dašak glamura i blještavila kakav se i na svjetskoj razini događa samo na najpoznatijim i najvećim društvenim događajima.

Story L'Adria Hall of Fame 2023

Story zahvaljuje svim partnerima koji su podržali L' ADRIA Story Hall of Fame. 

Generalni partner Story Hall of Famea je kozmetički brend L' ADRIA inspiriran dubinom Jadranskoga mora koji je, suradnji sa Storyjem, gostima omogućio da „urone“ u novu dimenziju događaja.

Zlatni partner je Jana vitamin s kolagenom.

Srebrni partner je Prahir Fine Jewellery.

Službeno vozilo Story Hall of Famea je Opel.

Story Hall of Fame ove godine podržali su generalni partner - L’Adria, zlatni partner - Jana vitamin s kolagenom, srebrni partner - Prahir Fine Jewellery te partner Opel. Uz njih su partneri događanja Braun, Belodore - House of Essence, Kérastase, L›Oréal Professionnel Paris, Pivo 5th element, HP, PPD Global - vodeća distribucija alkoholnih pića i Illy kave, Eduro, Uber te Iris MBM vrtni centar, Festigia, The Cookie Factory, Altera, Mozaik Event Centar (HoB) i Catering Kvatrić.

Story L'Adria Hall of Fame 2023

Story L'Adria Hall of Fame 2023