Robert Sever predstavio je spektakularnu novu kolekciju nazvanu Vere Fabula i iznio svoje viđenje mode za proljeće 2023. godine!Modnu večer u suradnji s magazinom Story i u prekrasnom ambijentu zagrebačkog hotela Hilton Garden Inn oplemenila su i poznata lica - Ljupka Gojić Mikić, Ana Begić Tahiri i Konstantin Haag - koja su nosila kreacije poznatog dizajnera.

Robert Sever 2023_RG (87).JPG
Robert Gašpert 

Proljeće pretočeno u modnu raskoš i kolekciju znakovita naziva Vere Fabula – to je viđenje mode za nadolazeću sezonu jednog od najvećih domaćih dizajnera Roberta Severa. Kolekcija koju je večeras prikazao zagrebačkoj publici sastoji se od 60 total lookova koji su u cijelosti izrađeni u RS radionici. Kolekcija za proljeće odraz je višemjesečnig rada i predstavlja kombinaciju nježnih uzoraka, različitih tekstura i tehnika ručne izrade te silueta koje izvrsno usklađuju chic, nosivo i profinjeno.

'U središtu svake kolekcije je nepokolebljiva predanost osnaživanju žena, a naglasak je uvijek na isticanju ženstvenosti i snage. Ilustracija koju sam nacrtao prije nekoliko godina odlično opisuje temelje kolekcije: sinkronizaciju, nadopunjavanje i slavlje svih žena i njihove različitosti. Bile forme kratke, duge, uske ili ležerne, moj je zadatak kao dizajnera odjeće stvoriti predivne komade koje ćete moći nositi uvijek, dugi niz godina', istaknuo je Robert Sever.

Robert Sever 2023_RG (98).JPG
Robert Gašpert 

Cijela kolekcija sastavljena je od isključivo unikatnih, neponovljivih kreacija pa je svaka izrađena tako da bude vrijedna divljenja i obožavanja. 'Možda više nego inače imamo čipku u mnogo opcija, od ručno izrađene, pamučne, sintetične do vintage čipke koja je korištena u nekim detaljima', pojasnio je dizajner Sever i istaknuo zadovoljstvo suradnje s magazinom Story drugu godinu za redom, u priređivanju ovog modnog spektakla. Njemu su nazočile i brojne zvijezde - Zrinka Cvitešić, Tihana Harapin Zalepugin, Lejla Filipović, Borna Kotromanić, Jagoda Kumrić, Damir Kedžo, Neven Ciganović i Tina Katanić.

Robert Sever 2023_RG (120).JPG
Robert Gašpert 

Styling kose modela potpisuje Redken 5th Avenue NYC, profesionalni brend za njegu kose i boja za kosu. Generalni make up sponzor revije je luksuzni brend Jane Iredale.

Ekskluzivno modno događanje podržali su partneri – PPD GLOBAL, vodeća distribucija alkoholnih pića i Illy kave; Poche Paris; Cetina - prirodna izvorska voda; Agrolaguna s vrhunskim vinima Festigia i pjenušcem Vina Laguna Perla Rose. Njima kao i Hotelu Hilton Garden Inn u Zagrebu zahvaljujemo na suradnji!

Fotografije uzvanika pogledajte u galeriji.

Robert Gašpert Dizajner Robert Sever predstavio je novu kolekciju za proljeće 2023.