Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Spavaćice 3 u 1 novog branda Nesting hrvatske proizvodnje i 100 % mekog pamuka svakako vrijedi pogledati

Autor Promo

Pronašli smo hrvatski brend koji ima divnu toplu priču. Nesting je hrvatski brend, čiji je moto – Od mama mamama.

 spavaćice za trudnice Izvor: Promo

Novi brand na tržištu specijaliziran za Spavaćice za trudnice, porod i dojenje. Koncept Spavaćice 3 u 1 nastao je s idejom da se jedna spavaćica nosi kroz sve faze trudnoće i nakon poroda, odnosno kroz duži period.

Spavaćice su napravljene od najviše kvalitete, proizvedene u Hrvatskoj, udobne i elegantnog dizajna, prihvatljive za sve dobne skupine žena, a 100% pamuk trudnicama pruža maksimalnu udobnost.

 IMG-20230214-WA0002.jpg Izvor: Promo

Spavaćica ima prorez duž cijelih leđa koji liječnicima omogućuje lak pristup tijekom svih pregleda i pri uvođenju epiduralne na dostojanstven način, dok prorezi s prednje strane omogućuju lakše dojenje i prvi kontakt s bebom nakon poroda. Također, mogu se koristiti tijekom cijele trudnoće.

Uz proreze s prednje strane, tu su i veliki džepovi koji će trudnicama omogućiti da u svakom trenutku uz sebe imaju neke važne stvari i sitnice (poput vode, mobitela, gumica za kosu…itd.).

 IMG-20230214-WA0003.jpg Izvor: Promo

One će osigurati da se majke osjećaju ugodno i zaštićeno od pogleda tijekom pregleda i tijekom poroda.

Dolaze u nekoliko modela, a možete birati između modela s kratkim rukavima ili bez rukava. Cijena spavaćica iznosi 49,99 eura. 

Osim asortimana za mame, imaju i proizvode za mališane – dekice, kapice, trake za kosu od mekog pamuka za sve prigode- rođenje djeteta, setovi za poklon. Asortiman za bebe možete vidjeti ovdje.

Najnovije

Najpopularnije