Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

POTRESNA ISPOVIJEST NIVES CELZIJUS ZA STORY: 'Dijete mi je živjelo u suzama i strahu'

Autor Story

Novi broj omiljenog tjednika Story u prodaji je od 21.rujna! Potražite ga na svim prodajnim mjestima te uživajte uz brojne lifestyle i celebrity teme!

 Story_38-22_1080x608.png Izvor: Promo

Novi broj omiljenog tjednika Story u prodaji je od 21.rujna! Potražite ga na svim prodajnim mjestima te uživajte uz brojne lifestyle i celebrity teme!

Ovo je priča za sve one koji proživljavaju neku vrstu maloljetničkog nasilja, za sve one koji taj problem iz straha potiskuju te one koji uz njih proživljavaju teške trenutke. Ovo je priča koja će vas potaknuti na hrabrost i traženje konkretne pomoću jer je važno reći ne nasilju. O ovoj teškoj i delikatnoj temi progovorila je spisateljica i pjevačica Nives Celzijus, prije svega hrabra i ponosna mama koja se posljednjih mjeseci kao lavica bori za pravdu, mir i spokoj u svom obiteljskom gnijezdu i za vlastitu kćer.

„Šutnjom ne samo da stvaramo privid kako bi jedino žrtva ta koja bi trebala biti posramljena, nego i prešutno potičemo počinitelje dajući im suglasnost da nastave sa zlodjelima te ih zajedničkim snagama činimo prihvatljivim. Danas moje dijete, sutra vaše“ iskreno govori Nives

 01_Story_38_21092022_1200.png Izvor: Story

U novom broju čitajte i o ljubavnoj bajci Aleksandre Saške i Đorđa Đokovića, poznatijeg kao brata teniskog asa Novaka. Pogledajte ekskluzivne fotografije s vjenčanja i doznajte sve detalje njihovog najvažnijeg dana kroz intervju koji nam je zaljubljeni par dao nekoliko sati nakon bajkovite ceremonije i njihovog ostvarenja sna.

„Čime sam je osvojio, o tome bolje da Saška govori, a na meni je samo da je nastavim osvajati“ romantično govori Đorđe

Pogledajte glamurozna izdanja omiljenog domaćeg glumačkog para Jelene i Momčila Otaševića. Usklađivanje poslovnih obaveza i obiteljskog života uopće nije lako, što najbolje zna glumački bračni par koji živi dvjesto na sat, no uz dobru organizaciju, baka-servis ii pomoć Jelenine kćerkice Lote rješavaju sve izazove. Jelena Perčin i Momčilo Otašević pojavili su se zajedno u dubrovačkom luksuznom hotelu Palace te nisu nimalo skrivali sreću i privrženost te još jednom dokazali da su glasine o trzavicama u njihovom braku neutemeljene i plod trača. Doznajte više u novom broju!

„Nemamo nikakvu krizu u braku. Zaposleni smo jednako kao i neki drugi parovi koji su možda u nekim drugim profesijama pa su također često razdvojeni“ kaže zaljubljeni par.

Novi broj Storyja na prodajnim mjestima potražite od 21. rujna!

Najnovije