Dizajner Robert Sever suvereno stvara hrvatsku modu, ali i identitet hrvatskih vizuala više od 20 godina.

Veliki jubilej povod je nove kolekcije Forever… I love you – zimske priče koja veliča žensku ljepotu, snagu i stil, te sa svojim modnim kombinacijama obuhvaća sve one elemente koje brend njeguje već dva desetljeća. U partnerstvu s lifestyle magazinom Story koji ove godine također slavi 20 godina izlaženja na hrvatskom medijskom nebu, Sever donosi ekskluzivnu modnu reviju 15. rujna u KD Vatroslav Lisinski u Zagrebu, kao krunu dosadašnjeg modnog stvaralaštva…

Dizajner Robert Sever potpisuje gotovo 100-injak kolekcija koje su prikazane na samostalnim ili grupnim revijama, te stoji iza istoimenog brenda koji radom i vizijom predstavlja identitet suvremene i chic žene. Uz rad na vlastitom brendu, dizajner se bavi i grafičkim i produkt dizajnom, kao i stylingom za publikacije, medije, reklame, celebritye, a radi i kao kostimograf na brojnim televizijskim i filmskim projektima. Robert Sever zasigurno je najprepoznatljivije ime hrvatske mode, a tijekom 20 godina kontinuiranog rada osvojio je brojne nagrade te ostvario uspješne suradnje s vodećim brendovima.

Kolekcija Forever… I love you je zimska priča koje se nadovezuje na sveobuhvatni rad branda, a njezini su komadi kao i uvijek izrazito nosivi, izrađeni u tradicijskoj maniri zanata, s mnogobrojnim detaljima što svojom preciznošću i izvedbom sežu u domenu visoke mode. Predviđeno je 40 lookova za reviju. Uz odjeću, prepoznatljiv potpis RS branda je total look, koji se zaokružuje torbama, i nakitom vlastite izrade. Kolorit kolekcije inspiriran je renesansnim i baroknim slikama, te se tonovi u bojama dragog kamenja protežu paletom od zelene, smeđe preko ljubičaste do zlata. Ova bogata i elaborirana kolekcija svojevrsna je kruna u radu 20 godina branda.

Modno događanje podržat će partneri Coca-Cola Hrvatska s brendovima Coca-Cola Zero, Schweppes i Smartwater, Avon, Poche Paris, Jane Iredale, Kevin Murphy, Pernod Ricard s brendovima Beefeater London i Jacob’s Creek, Philips te Vina Laguna.

Ekskluzivna modna revija Story x ROBERTSEVER održat će se u četvrtak, 15. rujna s početkom u 20sati u KD Vatroslav Lisinski u Zagrebu. Pratite više na www.story.hr.