Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NOVI ELLE JE NA KIOSCIMA: Pridružite nam se u otkrivanju nove sezone i novih početaka!

Spremne smo za nove početke! S ljetom na izmaku, ne gledamo unazad već s optimizmom kročimo naprijed - i u novom, rujanskom izdanju donosimo pregled najzanimljivijih modnih, beauty te društvenih trendova za sezonu pred nama.

 239 banner otvor clanka 1080x608.jpg Izvor: Elle

Rujansko izdanje magazina Elle predstavlja nezaobilazne jesenske trendove, donosi intervju s Florence Welch i uzbudljive gastro priče, analizira povijest korzeta i odluke uspješnih žena da odbace korporativni uspjeh u potrazi za srećom.

Spremne smo za nove početke! S ljetom na izmaku, ne gledamo unazad već s optimizmom kročimo naprijed - i u novom, rujanskom izdanju donosimo pregled najzanimljivijih modnih, beauty te društvenih trendova za sezonu pred nama.

Od čizama, maksi suknji i kaputa, crvene, party odjeće i moćnih odijela, izdvajamo najpoželjnije modne komade. Stvari kreću u novom (a ponekad i retro) smjeru i kad je ljepota u pitanju, pa predstavljamo najhot frizure, boje i make up lookove kojima u predstojećim mjesecima nećete moći odoljeti.

 trendovi.jpg Izvor: Promo  beauty trendovi.jpg Izvor: Promo

Novi broj Elle-a donosi i intervju s Florence Welch, kantautoricom i glavnim vokalom benda Florence and the Machine u kojem iskreno progovara o tome kako je podnijela razdoblje pandemije, o umjetničkoj blokadi i novom albumu 'Dance Fever'.

 florence welch.jpg Izvor: Promo

Godišnji odmori su na zalasku ili možda već iza vas, no ljeto kalendarski traje još punih mjesec dana, pa, u želji da taj osjećaj lakoće i bezbrižnosti zadržimo što duže, donosimo razglednice s ljetovanja koje su nam poslale neke od dragih modnih dizajnerice, pjevačica, glumaca...

 ljetne razglednice.jpg Izvor: Promo

Dugu povijest korzeta istražuje Tina Lončar, a Ana Fazekaš analizira 'Barbiecore' i hiperženstvenost koje su zavladale modnom scenom i pita se: 'Nismo li s pomakom od rodno binarne mode prepustile povijesti klasičnu ženstvenost? Jesmo li s razlogom poludjele za cirkonima i šljokicama ili smo jednostavno poludjele?'

Tu je i ultimativni hit ljeta, Beyoncein 'Break My Soul', koji odlično 'hvata' aktualni moment u kojem se veliki broj ljudi, prevenstveno žena, okreće od uspinjanja korporativnim ljestvama kao potvrdom vlastitih ambicija i vrijednosti u potrazi za srećom po svojim pravilima i navodi nas da se zapitamo - možemo li i trebamo li pružati otpor valu vladavine stišanih ambicija?

 hiperzenstvenost.jpg Izvor: Promo  korzeti.jpg Izvor: Promo

Jesenska sezona poziva nas na još jedan 'new season, new me' moment, a inspiraciju za svoj novi look potražite i u modnim editorijalima koji predstavljaju pravi spektakl - od pozornice do romantične vizije suvremene kaubojke!

 moda cro.jpg Izvor: Promo

 moda wild and free.jpg Izvor: Promo

Kad je riječ o uređenju doma, aktualni trendovi u svijetu dekora pozivaju na ekološko osvještavanje - reciklažu, ponovno korištenje i neki sasvim novi pogled na predmete koje koristimo, ali i sam stil života.

 dekor trendovi.jpg Izvor: Promo

U rujanskom broju Elle-a otkrijte i zanimljive gastro priče, razgovore s mladim nadama kulturne i modne scene, ali i Chanelovim dizajnerom luksuznog nakita - i mnogo više - te započnite novu sezonu odvažno! Potražite novi broj na kioscima!

 001 cover web.jpg Izvor: Promo

Najnovije