Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dođite na festival sladoleda u Njivicama i edukativne radionice časopisa National Geographic Hrvatska

Autor Promo

Pridružite nam se na četiri cjelodnevna programa obiteljskih radionica i koncertnih zbivanja!

 RADIONICA SLADOLED.jpg Izvor: Promo

Kako drugačije započeti Festival sladoleda nego s divnim djevojkama iz Gelato Sisters benda?
Zapjevajte i zaplešite uz Gelatosice u četvrtak, 14.7. od 21.30 na službenom otvorenju Festivala sladoleda u Njivicama!

 NG 2018.jpg Izvor: Promo

Festival sladoleda održati će se od 14. srpnja do 17. srpnja po 5. put na vanjskim prostorima kampa Aminess Atea Camping resorta, lounge bara Veya u sklopu Veya hotel by Aminess te duž Ribarske obale i Lukobrana u Njivicama. Pripremili smo pregršt maštovitih foto pointa, promenadnih nastupa uličnih zabavljača, nastupa s vatrom i LED magičnim krilima.

 NG 1 2018.jpg Izvor: Promo

Popodnevni program festivala orijentiran je na dobru zabavu i edukativne radionice časopisa National Geographic prilagođene svim uzrastima. Radionice su organizirane u više kategorija – crtanje, slikanje, potrage s interaktivnim kartama, natjecateljske i tradicionalne potrage za blagom. U projektu sudjeluju edukatori sa specijaliziranim radionicama orijentiranim na kulturološku ostavštinu Mirine Fulfinum i ekološku osviještenost Otoka Krka a sve to uz puno sladolednih okusa i slastica koje vas čekaju u centru Njivica i koji čine ovaj festival neodoljivim.

 FS Njivice.jpg Izvor: Promo

Posjetioce Festivala očekuju bogati ukusi najkvalitetnijih ledenih kugli! Za one koji ipak vole da eksperimentiraju, sladoledari su pripremili nesvakidašnje kombinacije ukusa kojima će biti teško odoljeti. Ove godine fokus Festivala je bogata ponuda raznovrsnih proizvođača sladoleda od kojih ističemo krčki Gelati d'Oro, Valle Losco te domaći sladoled Bourbon Njivice koji se ističe kao prirodni, sto posto domaći sladoled.

 SLADOLEDI.jpg
22.07.2018 krk festival sladoleda u njivicama foto: josip regovic
Izvor: Promo

Večernji koncertni program privlačan je i prilagođen turistima i domicilnom stanovništvu stoga će raspored od četvrtka do nedjelje uključivati nastup Gelato Sisters benda, Night Express benda, Matije Cveka & The Funkenstiners benda i Infinity benda. Koncertni nastupi počinju svaki dan u 21.30 sati!

Stoga vam ne preostaje ništa drugo nego da dođete i zabavite se!

Najnovije

Najpopularnije