Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Osvojite vrijednu gastro stipendiju od 60 tisuća kuna!

Visoka škola Aspira i brend Story dodjeljuju stipendiju uz koju možete postati umjetnik u kulinarstvu i menadžer u gastronomiji!

 Story-Gourmet-i-Aspira_RG-77-.jpg Izvor: Promo

Visoka škola Aspira i brend Story dodjeljuju stipendiju u iznosu od 60 tisuća kuna za preddiplomski stručni studij gastronomije! Nakon prošlogodišnje uspješne suradnje i velikog odaziva ponovno je došlo vrijeme za nevjerojatnu gastronomsku avanturu. Prijavite se na nagradni natječaj te kročite putem masterchefova na prvom studiju gastronomije u Hrvatskoj!

Visoka škola Aspira prepoznata je kao sinonim za najbolje standarde obrazovanja iz područja gastronomije u Hrvatskoj. Upoznajte vrhunske domaće i inozemne predavače, posjetite vrhunske restorane, sudjelujte na stručnim kulinarskim radionicama te ostvarite praksu u vodećim svjetskim hotelima i turističkim organizacijama. Studij Visoke škole Aspira otvara brojne mogućnosti nastavka daljnjeg školovanja i usavršavanja poput u suradnje sa Swiss Education Group i partnerskog sveučilišta u Švicarskoj, a dodatna je zanimljivost podatak da se čak 97% studenata Aspire nakon završetka studijskog programa zaposlilo ili nastavilo školovanje.

Ostvarite svoje gastronomske snove te uz vodeće autoritete na gourmet sceni i vrhunske chefove izoštrite svoje kulinarske sposobnosti pomoću stipendije u iznosu od 60.000 kn za preddiplomski stručni studij gastronomije.

 Aspira2022_oglas.jpg Izvor: Promo

Završetkom studija stječete 180 ECTS bodova i titulu stručnog prvostupnika/prvostupnice međunarodnog menadžmenta u hotelijerstvu i turizmu, smjer Gastronomija, a studirati možete na jednoj od dvije Aspirine škole u Splitu ili Zagrebu.

Aspirini studenti postaju jedni od prvih menadžera u gastronomiji u Hrvatskoj jer, osim kulinarskih vještina, stječu i znanja iz područja marketinga, financija, upravljanja ljudskim resursima te su u potpunosti spremni za izradu poslovnog plana.

O pravilima natječaja i uvjetima koje je potrebno zadovoljiti doznajte više na linku:
https://story.hr/Gourmet/a215402/aspira-pravila-natjecaja-za-stipendiju-2022.html

Prijave na natječaj traju do 25. kolovoza, a mogu sudjelovati svi koji odgovore na nagradni zadatak. U 1800 znakova objasnite kako ste otkrili svoju ljubav prema gastronomiji te kako zamišljate svoju idealnu karijeru u ovom području?

Vaš kreativan odgovor pošaljite na e-mail [email protected] i uz njega navedite osobne podatke (ime i prezime, e-mail, broj telefona i završeni stupanj obrazovanja).

Stručni žiri odabrat će tri finalista koja će svoju ljubav prema gastronomiji pokazati u finalu na radionici pod palicom chefa Nikše Bobana.

Najnovije

Najpopularnije