Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VELIKI INTERES ZA NOVI FESTIVAL: Uskoro rasprodane povoljnije ulaznice za Fusion u Splitu!

Novi svjetski glazbeni događaj okupit će 22. i 23. srpnja na jednom mjestu više od 20 najtraženijih glazbenih imena iz zemlje i regije, što je najveći broj naših zvijezda koje će nastupiti na zajedničkom megastageu.

 Fusion Izvor: Promo

Prvo izdanje novog splitskog Fusion World Music Festivala dugo će se pamtiti.

Interes za spektakl je velik i organizatori potvrđuju – traži se ulaznica više. Tako će povoljnije ulaznice uskoro biti rasprodane, a nakon toga će biti dostupne po nešto višim cijenama.

Novi svjetski glazbeni događaj okupit će 22. i 23. srpnja na jednom mjestu više od 20 najtraženijih glazbenih imena iz zemlje i regije, što je najveći broj naših zvijezda koje će nastupiti na zajedničkom megastageu. Sve će pratiti samo najbolje što svjetska produkcija u ovom trenutku ima za ponuditi.

U dva dana festivala na splitskom Parku mladeži posjetitelji će imati prilike doživjeti čak 16 koncerata, odnosno osam koncerata po večeri. Svaki od izvođača nastupit će minimalno 45 minuta, a na festivalu se očekuje više od 50 tisuća ljudi koji će pjevati do ranih jutarnjih sati.

Prvu večer 22. srpnja posjetitelji će moći uživati u nastupima Saše Matića, Voyagea & Nuccija i drugih, dok će druge večeri, između ostalih, pozornicu zapaliti Gibonni i Prljavo Kazalište.

 Fusion-1-i-2.png Izvor: Promo

Nakon što se prva faza ulaznica rasproda, nova cijena jednodnevne ulaznice bit će 299 kuna, dok će se za dva dana festivala ulaznica moći kupiti po cijeni od 499 kuna. U ponudi su i VIP ulaznice po cijeni od 499 kuna. Ulaznice se mogu pronaći na entrio.hr i u Tisak Media centrima, a za sve nove informacije pratite web fusion.hr te službeni Instagram i Facebook profil festivala.

Najnovije