Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

POTRAŽITE ULTIMATIVNI LJETNI PAKET izdanja National Geographica Hrvatska!

Autor Promo

I ovog je ljeta vaš omiljeni National Geographic Hrvatska pripremio poseban paket! Izaberite SVOJ National Geographic paket s tri broja i uživajte u ljetu uz uštedu od 80 kuna! Ne propustite ultimativni ljetni paket na svim kioscima

 NG_ljetni-paket_1200x780_PR.jpg Izvor: Promo

Ekologija i geografija, astronomija, povijest, arheologija, zoologija, botanika, etnologija, antropologija, suvremena tehnologija, fotografija, putovanja i fenomeni iz Hrvatske i svijeta – samo su neke od tema koje obrađuje vaš omiljeni magazin National Geographic Hrvatska. Budite i ove godine spremni za ljeto uz pregršt zanimljivih priča i očaravajućih fotografija koje možete naći u ljetnom paketu po promotivnoj cijeni. Ljetni paket National Geographica Hrvatska sadrži šest izdanja, od studenoga 2021. do travnja ove godine!

U posljednja dva prošlogodišnja broja čekaju vas nevjerojatne fotografije i uzbudljive priče. Pročitajte, pogledajte i provjerite svoje znanje o arheološkim otkrićima koja šire spoznaje o ljudskoj povijesti i otkrivaju tajne naših predaka. Usto, u broju iz studenoga pročitajte reportažu o ratnim sukobima i patnjama u Etiopiji te o posljedicama topljenja leda na Antarktici. Prosinački broj predstavlja životinjska čuda zemlje uz raskoš boja, zvukova, šara, mirisa i brzina koje rese različite vrste, a kao krunu prikaza osebujnosti života pogledajte reportaže o Serengetiju, stalnim migracijama u njemu i borbi za preživljavanje.

Prvi ovogodišnji broj donosi retrospektivu protekle 2021. godine. Uz nedaće koje nevoljko pamtimo, prisjetite se i pozitivnih strana 2021. koje su vratile vjeru u ljude. Prošla je godina donijela 51 nominaciju za nagradu Žuti okvir za fenomenalne dosege u održivom razvoju, naši su učenici osvojili mnogo medalja na međunarodnim natjecanjima, postignuto je mnogo sportskih uspjeha, pokrenute su brojne humanitarne i nesebične akcije za pomoć bližnjima, a Hrvatska je postala bogatija za još jedan park prirode – Dinaru.

Izdanje magazina u veljači u sveobuhvatnoj temu o katedrali Notre Dame bavi se njezinom prošlosti i obnovom. Donosi i uzbudljivu reportažu o povijesnom zimskom usponu nepalskog tima na K2, drugi najviši vrh svijeta. U interesantnoj reportaži upoznajte Sudan nekad i danas te doznajte što ga čeka sutra. Doznajte i sve o jedinstvenim ciklidima u jezeru Tanganjika, o mikroskopskim tajnama biljaka, o estonskim dimnim saunama te brojnim drugim zanimljivim temama.

Izdanje National Geographica u ožujku posvećeno je spašavanju Zemlje. Posljedice globalnog zatopljenja sve su blaže zime, sve je manje snijega i ledenjaka pa u popularnim alpskim odredištima traže način kako očuvati snježni pokrivač i svoje zimsko gospodarstvo. Pročitajte i veliku temu o potrazi za potonulim brodovima koji su prevozili roblje iz Afrike u Ameriku, o tome kako se živi i što se događa u Kolumbiji, o indijskim rezervatima za tigrove i leoparde, o zrikavcima koji su ključni izvor proteina u Ugandi te o samurajskoj tradiciji u Japanu.

Travanjski broj predstavlja naslovnu temu o začudnoj planini s jedinstvenim životinjskim svijetom. Pročitajte i temu o divnim morskim konjicima te priču o svetoj indijskoj rijeci Ganges kojom teče plastika. Doznajte sve o ugroženim pticama pjevicama na Kubi i o tradiciji odgovornog ribolova u Gani. Pogledajte fenomenalne povijesne fotografije o medicini i još mnogo toga!

 NG_ljetni-paket_1200x900_PR.jpg Izvor: Promo

Ljetni paket od 3 izdanja National Geographic Hrvatska čeka vas na kioscima. Izaberite svoj paket od tri broja po cijeni od samo 55kn i prepustite se ljetnim radostima.

Najnovije