Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Najiščekivaniji red carpet događaj u Hrvatskoj - Jana Story Hall of Fame održava se u lipnju ove godine!

Autor Promo

Odbrojavamo sitno i s nestrpljenjem iščekujemo najglamurozniji i najveći društveni događaj u Hrvatskoj – Jana Story Hall of Fame!

 HoF-banner-1200x900 INTRO (2).jpg Izvor: Promo

U slavljeničkom ruhu i znaku 20. rođendana brenda Story, Jana Story Hall of Fame održava se 9. godinu zaredom! Jeste li spremni za najglamurozniji i najveći društveni događaj i party o kojem se dugo priča i koji je hrvatska inačica dodjele Oscara?

Story slavi 20! To je tema ovogodišnjeg Jana Story Hall of Fame-a koji će ujedno proslaviti i dva desetljeća medijskog brenda Story u Hrvatskoj. Veličanstvenih 20 godina u kojima je Story HOF još od ranih 2000-ih i poznatih ‘celebrities only’ partyja postao najiščekivaniji društveni događaj u Hrvatskoj, s tradicijom najdužeg crvenog tepiha. Jana Story Hall of Fame je dosad slavio najveća ostvarenja na medijskoj i estradnoj sceni, a ove godine u rođendanskom ruhu dodjeljuje 20 nagrada za 20 godina.

Prepoznatljivi kipići, rad akademskog kipara Ivana Fiolića, otići će u ruke najboljih glumaca, pjevača, kazališnih i televizijskih lica, zvijezda modnih editorijala i društvenih mreža. Uz njih, Story uredništvo tradicionalno će dodijeliti i najveću nagradu – onu za životno djelo, a i čitatelji portala Story.hr moći će sudjelovati i dati svoj glas omiljenim zvijezdama.

 HoF-banner-1200x900-unutarnji-clanakV1 (2).jpg Izvor: Promo

Jana Story Hall of Fame održava se 7. lipnja u Zagrebu. Glavni partner ovogodišnjeg događanja je Jana, prirodna mineralna voda posebne čistoće, besprijekornog mineralnog sastava i prepoznatljivog svilenkastog okusa, kojom će se svi uzvanici osvježiti. Partneri događanja su Poliklinika Bagatin, Rox Beauty, s.Oliver, comma, Avenue Mall, Movo, Photos Photiades Group (PPD Croatia), Mikeda (Milsing), Somersby, Auto Benussi (Land Rover), HP (Hewlett Packard), Keune Cosmetics, Avon, Podravka, Belodore - House of Essence, Westgate shopping City,
Altera, Hrvatska Lutrija (Cro Casino), Eucerin i Festigia - Agrolaguna.

 POPRAVAK_vizual-unutar-web-clanka-HoF-1.jpg Izvor: Promo

Story redakcija će i ove godine s velikim veseljem ugostiti neke od najvećih zvijezda domaće i regionalne scene za koje dizajneri pomno i do zadnjeg detalja osmišljavaju najglamuroznije kreacije.

Ekskluzivno na svim platformama Storyja pratite kako teku zvjezdane pripreme za Jana Story Hall of Fame i rezervirajte svoje vrijeme za praćenje najiščekivanijeg društvenog estradno-medijskog događaja - 7. lipnja ove godine!

Najnovije