Uz novo blagdansko izdanje tjednika Story, očekuje vas prigodan dar - Pickbox NOW poklon bon za online pretplatu. Pickbox NOW online videoteka nudi serije i filmove koje možete gledati bilo kada na svojim uređajima – mobitelu, tabletu, laptopu, Smart TV-u ili preko Chromecasta. Uživajte u legendarnim naslovima, a za vrijeme blagdana više od 100 božićnih filmova iz ponude ugrijat će svaku atmosferu.

Ljubitelji dobrih starih britanskih detektivskih serija mogu rješavati zanimljive misterije zajedno s Poirotom, inspektorom Morseom ili detektivom Frostom. Skandinavske serije kao što su „Izlaz“, „Oslobođen“ ili „Licem u lice“ odvest će svakog gledatelja u poseban sjeverno-europski svijet. Pickbox NOW često predstavlja i ekskluzivne premijere, a sve možete gledati neograničeno, s prijevodom, bez reklama i kada god poželite.

TIJELO TEKSTA - 16-71_Gvozdic_Story_51.jpg
Promo 

Samo za novi blagdanski broj simpatična voditeljica Korana Gvozdić prvi je put nakon porođaja stala pred objektiv za jedinstveni editorijal. U glamuroznom blagdanskom izdanju pokazala je svoj novoprobuđeni optimizam i iskrenu životnu radost, za koje su najzaslužniji sinčić Oliver i suprug, stand-up komičar Ivan Šarić, a o svemu bez zadrške govori u ekskluzivnom intervjuu. „Ove godine kao da sam imala nekoliko paralelnih života. Od čuvanja trudnoće, porođaja koji je došao puno ranije od očekivanog do života u bolnici i vrtloga emocija. Kad smo nakon tjedana i tjedana nas troje bili zajedno i kada smo se prvi put zagrlili, novi život je počeo“, dirljivo govori Korana.

TIJELO TEKSTA - 24-25_Lozar_Story_51.jpg
Promo 

U novom broju pročitajte i intervju s multitalentiranim glazbenikom i radijskim voditeljem Sašom Lozarom! Saša govori o novom albumu i prigodnoj blagdanskoj kompilaciji, slavlju Božića u njegovoj obitelji i nadolazećoj godini. Za blagdansko izdanje Storyja ovaj šarmantni glazbenik zaraznog osmijeha, otkiva sve o planovima, pothvatima i željama za iduću godinu.

Doznajte kako izgleda tipičan dan u njegovoj obitelji, tko kuha za blagdane u kući Lozar, hoće li mu novogodišnja noć biti radna te koje su mu izvedbe u popularnom showu Nove TV „Tvoje lice zvuči poznato“ najmilije. „Najviše ću pamtiti Davida Bowieja koji mi je donio pobjedu, ali i nezaboravan duet s Marijem Petrekovićem kad smo bili Jennifer Lopez i Shakira. Lepa Brena i moje noge razgalile su regiju. Vice Vikov kao prva pobjeda s posebnom pjesmom bio je definitivno jedan od najboljih trenutaka“, prisjeća se Saša.

Veliki dvobroj Storyja donosi i intervju s omiljenim doajenima hrvatskog dizajna Davorom Bruketom i Nikolom Žinićem. Talentirani kreativni dvojac trenutačno besplatno i potpuno otvoreno izlaže svoje tajne crteže i zabilješke. U uzbudljivom razgovoru doznajte kako biti potpuno svoj i bez dlake na jeziku, a opet tražen na tržištu rada, koja je tajna njihova uspjeha, autentičnosti i smisla za biznis koji plijeni pozornost već više od dva desetljeća! Više pročitajte u novom broju!

Osim toga, očekuje vas i editorijal s priznatim glumicama - Jadranka Đokić i Iva Mihalić govore o radu na novoj predstavi „Genijalna prijateljica“ prema romanu Elene Ferrante. Dvije dramske umjetnice spremno su prihvatile ovaj izazov, a dobar rad na sceni dodatno uljepšava i njihov lijep i prijateljski odnos te desetljećima dugo prijateljstvo. U intervjuu govore o važnosti međusobnih odnosa, kolegijalnosti i kako planiraju ući u novu 2022. te što zaključuju o godini na odlasku. „Kao i svaka godina, tako je i ova dio našeg života. Teško ćemo je zaboraviti upravo zato što je zahtjevna, intenzivna i puna previranja. Puno smo toga mogli naučiti i o sebi i o drugima“, govore glumice.

Pogledajte kako izgleda nova vatrena suradnja pjevačica Franke Batelić i Sare Jo iz koje je izniknulo veliko prijateljstvo. Doznajte aktualna razmišljanja spisatelja i sociologa Brune Šimleše te otkrijte detalje suradnje pijanista Zvjezdana Ružića i glazbene dive Josipe Lisac.

01_Story_51_22122021 (1).jpg
Promo 

Posebno blagdansko izdanje Storyja donosi i presjek tema u životima slavnih koje su obilježile proteklih dvanaest mjeseci. Ne izostaju ni lifestyle teme, inspirirajte se idejama za last minute poklone ili slojevitim modnim kombinacijama u metropoli. U novom velikom dvobroju Storyja na 148 stranica očekuje vas još mnogo toga, zato ne propustite novi broj svog omiljenog tjednika uz prigodan dar Pickbox Now poklon bon za oline pretplatu!

pickbox_now_dar_1200.jpg
Promo