Kažu da je sada pravo vrijeme za početak blagdanskog raspoloženja i tople slavljeničke atmosfere. Ali, L'Occitane je u takvom raspoloženju tijekom cijele godine jer ne prođe ni dan kada njegovi tajnoviti majstori ne razmišljaju o blagdanima... Uvijek su u potrazi za novim čudima i blagom iz prirode, a ove godine otkrili su njezine nove tajne. L'Occitane vas poziva na putovanje u srce prirode, u tajnovitu blagdansku tvornicu poklona u kojem čudesno blago iz Provanse dobiva novi oblik i život!

LIMITIRANA IZDANJA OMILJENE KARITE KOLEKCIJE

L'Occitane je, inspiriran prirodom i svojim proizvođačicama karite maslaca iz Burkine Faso, i ove godine osmislio nove teksture i mirise ove ikonične kolekcije čiji su izgled i miris jedan od najprepoznatljivijih predstavnika brenda i blagdana. Počnimo od klasične karite kolekcije, čiji su proizvodi ostali isti, ali je njezina ambalaža obukla novo blagdansko ruho za još više ugode i topline. Otkrijte i dva nova mirisa – kolekciju Nježni karite s teksturom nalik šlagu, isprepletenu suptilnim cvjetnim notama prožetim toplom baršunastom aromom riže, te kolekciju Šetnja zimi koja će vas odvesti na putovanje na otok Porquerolles, mali kutak raja na jugu Francuske, ispunjen neodoljivim mirisima smokvi, stabala mandarina i maslina.

NEODOLJIVI BLAGDANSKI POKLON SETOVI

L'Occitaneova ljubav prema darivanju nije skrivena samo u neodoljivim mirisnim setovima i luksuzno omotanim poklonima – ona je usađena duboko u srcu brenda. Među slatkim darovima iz L'Occitaneove tvornice poklona pronaći ćete zvjezdice, čizmice i bombone za blagdansko slavlje koji će svakom izmamiti osmijeh na lice! Ovi mali znaci pažnje idealni su za ispod bora, ali i za uređenje blagdanskog stola kojim ćete iznenaditi svoje goste.

zavirite-u-tajnovitu-loccitane-blagdansku-tvornicu-poklona

LJUBAV PREMA PRIRODI NIKADA NE PRESTAJE

I u vrijeme blagdana, L'Occitane teži minimalnom štetnom utjecaju na okoliš. Sve blagdanske poklon kutije i poklon vrećice napravljene su od kartona koji potječe iz održivog šumarstva. Sva blagdanska dekoracija unutar L'Occitane trgovina napravljena od kartona, je iz održivog šumarstva koje je moguće reciklirati. L'Occitane je smanjio uporabu plastike za čak

82 % u usporedbi s prošlogodišnjim blagdanskim proizvodima.

Nove L'Occitane blagdanske kolekcije, kao i privlačni poklon setovi u limitiranom izdanju, dostupni su u L'Occitane trgovinama od studenog. Više informacija pronađite u web trgovini www.loccitane.hr i na službenim profilima L'Occitane društvenih mreža, Facebooku i Instagramu.

Tekst: Promo

Foto: Promo