Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NA KIOSCIMA POTRAŽITE NOVI BROJ SENSE KOJI PORUČUJE: Jesen je vrijeme za brižnu njegu o sebi!

Novi broj Sense na kioscima je od petka, 5. studenog, a iz pisma glavne urednice Izabele Vrtar doznajte što vam sve donosi. I ne propustite odabrati svoj dar!

 naslovna

Naše unutarnje snage često su i nama samima nepoznanica. Odakle crpimo snagu za sljedeći korak? Zbog čega nas naša strast ponekad pogura dalje no što smo mislili da možemo dosegnuti? Kako se uspijevamo izvući iz najnezamislivijih životnih scenarija? I preživjeti – nadživjeti sam život i prevariti naše slabosti, nesigurnosti i teške dane.

Mi smo moćna bića, povezana u nezamislivo snažno klupko fizičkih i psihičkih mogućnosti. Mudrost naše nutrine vrelo je potentnih znanja i rješenja za svaku životnu situaciju. No, ono u čemu često zapinjemo je samosvijest, svjesnost o našim stvarnim snagama i načinima kako ih koristiti u izazovima koji se pred nama razvijaju.

  Kroz zanimljiv splet kutova iz kojih gledamo na „što to znači biti ‘ja’“, ovaj broj spontano je posvećen  unutarnjim snagama. Ono na što nas podsjećaju jest da savršenstva nema, ali ima ustrajnosti, truda i pogleda na sebe i stvarno stanje stvari iz dovoljne udaljenosti kako bismo imali širu sliku, ali i dovoljne blizine da iz tog vidokruga ne izgubimo sebe. Mi smo i središte i granica tog kruga, u njemu je beskrajan spektar nas. Crpimo iz tog izvora dobro za sebe. Ono što nam čini dobro i pruža istinski mir, naša je snaga.   Suprotno društvenim normama, jesen je vrijeme za nešto mirniji životni ritam. Ključne riječi ove sezone mogu biti: podrška, zahvalnost i usporavanje – uz njegu sebe na svim razinama postojanja. Stoga novi broj Sense donosi rituale podrške i iscjeljenja. Koliko se puta dnevno odričete sebe da biste s nekim zadržali harmonične odnose? Je li harmonija u tim odnosima uvjetovana samo vašim pristankom i koliku cijenu plaćate za to? Naše granice i nedostatak istih jasan su pokazatelj kako bismo trebali (ponovno) otkriti svoju autentičnost.   Uz novi broj Sense odaberite dar po želji - Melem, masku za lice Filorga Meso-Mask ili gel za tuširanje  Lactovit Lactourea i uživajte u inspirativnom sadržaju.

Tekst: Promo

Foto: Promo

Najnovije