Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

StoryBOOK KUL-TURA: Slušaj, gledaj i uživaj!

Magazin StoryBOOK oduvijek je bio ozbiljno uronjen u kulturu, posebno u popkulturne sadržaje koji su čitateljima služili kao mjesto za bijeg u neku ljepšu i uzbudljiviju stvarnost. Ovo ljeto vas, kroz rubriku Kul-tura, na web stranici ...

Misija je brenda StoryBOOK još značajnije podržavati ljude koji svojim kreativnim radom našu svakodnevicu čine ljepšom, smislenijom i nadahnutijom. StoryBOOK je moćna platforma koja inspirira, ali i pokreće novu energiju pa tako i u domeni kulturnih djelatnosti, a kako su pandemija koronavirusa, potresi i nezgodna godina iza nas poprilično uzdrmali kreativce, posebno one s freelance statusom, podrška je još važnija – kao i osvještavanje šire javnosti o trudu, radu i aktivizmu ljudi u kulturnim djelatnostima.

Cilj Storybookove Kul-ture je kulturnu scenu učiniti još vidljivijom, a u budućnosti postati ultimativno mjesto za čitatelje željne kulturnih informacija u tri cjeline pod istom egidom kreativnosti.

MUSIC IS ART objedinjuje teme iz područja glazbe, kroz intervjue s mladim glazbenicima te najave koncerata, svjetskih i domaćih, fizičkih i virtualnih.

storybook

SCENA IS ART donosi teme iz područja vizualnih umjetnosti - filmovi, izložbe, kazalište, produkt dizajn, primijenjena umjetnost, dizajn i arhitektura te intervjui s umjetnicima ispreplitat će se s vodičem i najavama kroz najzanimljivija događaja.

STREET IS ART s temama iz područja 'art and entertainment' businessa a čiji je lokalitet na otvorenom donosi teme i intervjue sa slikarima murala i grafiterima, o uličnim performerima i sajmovima, street food sceni, wellbeing i fitness entuzijastima vezanim uz rekreaciju i opuštanje na otvorenom, priče o novim mjestima, novim pokretima i novim uzbuđenjima koje moderan lifestyle čine zanimljivijim i ispunjenijim.

storybook

Želja brenda StoryBOOK je promovirati umjetnike i pokretače, pričati o relevantnim temama iz kulture i pritom zajedno uživati u ljetnoj dozi kulturnog hedonizma. Pratite storybook.story.hr i rubriku Kul-tura.

Tekst: Promo

Foto: Promo

Najnovije

Najpopularnije