Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Story slavi 19. rođendan i daruje čitateljima Pickbox NOW pretplatu!

Story slavi 19. rođendan i DARUJE čitateljima – Pickbox NOW pretplatu. Gledajte premijerno hit-serije i vrhunske filmove čak 30 dana besplatno. Uz slavljenički editorijal s novom kolumnisticom, Nives Celzijus, u novom Storyu čitajte ...

 cover story

U sklopu rođendanskog broja, Story s ponosom predstavlja i novu kolumnisticu - Nives Celzijus. U svojoj prvoj kolumni Nives se pita vole li nas muškarci onakve kakve jesmo, što je zapravo partnerstvo u vezi ili braku, što smo sve spremne podijeliti sa svojim muškarcem te gdje pronaći partnera koji nas sluša i razumije.

Najčešća opaska s kojom se susrećem pri susretu s nepoznatim ili manje poznatim ljudima jest ona: “Još ti samo fali muž”, i to bez ugodne doze sarkazma u glasu. Svaki put, bez obzira na njezinu učestalost, potrebna mi je ozbiljna samokontrola da zadržim pribranost i uklonim onaj sardoničan osmijeh održavajući privid respekta prema bračnoj zajednici. Gnušanje koje me preplavi kada mi spomenu udaju jednako je onom kada mi ponude fileke za obrok, a jako sam gladna. Više nikada, pa ni tad! Možda mi najviše smeta stav okoline da je ulazak u brak nešto što te određuje i valuira kao ženu. Ako si udana, vrijediš. Ako si bogato udana, tvoja je misija uspješno odrađena. Iako su neki poslovni uspjesi došli tek kasnije, prekidom bračne zajednice, stvarni respekt zajednice uživala sam jedino u braku. “Udala se, sigurno ima neke kvalitete, mora da je dobra u krevetu, nešto i zna skuhati, ponizna je i poslušna, ima dovoljno pameti da se uda...”

Cijelu kolumnu Nives Celzijus pročitajte u novom broju magazina Story koji ovaj tjedan slavi 19. rođendan, a u prodaji je od srijede, 28. travnja 2021. godine.Meblo Trade slavi zajedno s časopisom Story! U današnjoj situaciji, kada prilika za slavlje baš i nema mnogo, tvrtka Meblo Trade se s veseljem uključila u proslavu rođendana časopisa Story. U novom broju časopisa tako možete pronaći kupone s popustima do čak 40% na odabrani asortiman namještaja i opreme za dom!   Uz to, novi Story donosi čitateljima ROĐENDANSKI DAR – Pickbox NOW pretplatu! Uz Pickbox NOW pretplatu gledajte premijerno hit-serije i vrhunske filmove holivudske i europske produkcije s prijevodom, u svako doba na smart TV-u, tabletu, mobitelu ili računalu. Samo uz Story, uživajte u besplatnom, neograničenom gledanju punih mjesec dana!Story + DAR – online pretplata na videoteku by Pickbox NOW - potražite na kioscima od srijede, 28. travnja!

 Story cover

Cijelu kolumnu Nives Celzijus pročitajte u novom broju magazina Story koji ovaj tjedan slavi 19. rođendan, a u prodaji je od srijede, 28. travnja 2021. godine.Meblo Trade slavi zajedno s časopisom Story! U današnjoj situaciji, kada prilika za slavlje baš i nema mnogo, tvrtka Meblo Trade se s veseljem uključila u proslavu rođendana časopisa Story. U novom broju časopisa tako možete pronaći kupone s popustima do čak 40% na odabrani asortiman namještaja i opreme za dom!Uz to, novi Story donosi čitateljima ROĐENDANSKI DAR – Pickbox NOW pretplatu! Uz Pickbox NOW pretplatu gledajte premijerno hit-serije i vrhunske filmove holivudske i europske produkcije s prijevodom, u svako doba na smart TV-u, tabletu, mobitelu ili računalu. Samo uz Story, uživajte u besplatnom, neograničenom gledanju punih mjesec dana!  Story cover Story + DAR – online pretplata na videoteku by Pickbox NOW - potražite na kioscima od srijede, 28. travnja!

Cijelu kolumnu Nives Celzijus pročitajte u novom broju magazina Story koji ovaj tjedan slavi 19. rođendan, a u prodaji je od srijede, 28. travnja 2021. godine.  meblo Meblo Trade slavi zajedno s časopisom Story! U današnjoj situaciji, kada prilika za slavlje baš i nema mnogo, tvrtka Meblo Trade se s veseljem uključila u proslavu rođendana časopisa Story. U novom broju časopisa tako možete pronaći kupone s popustima do čak 40% na odabrani asortiman namještaja i opreme za dom!   Uz to, novi Story donosi čitateljima ROĐENDANSKI DAR – Pickbox NOW pretplatu! Uz Pickbox NOW pretplatu gledajte premijerno hit-serije i vrhunske filmove holivudske i europske produkcije s prijevodom, u svako doba na smart TV-u, tabletu, mobitelu ili računalu. Samo uz Story, uživajte u besplatnom, neograničenom gledanju punih mjesec dana!Story + DAR – online pretplata na videoteku by Pickbox NOW - potražite na kioscima od srijede, 28. travnja!

Najnovije

Najpopularnije