Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

GREEN STORY je u prodaji – u povodu Dana planeta Zemlje!

U povodu Dana planeta Zemlje časopis Story je i ove godine izašao na 100% recikliranom papiru! Potražite Story Green izdanje na svim kioscima od danas, 21. travnja

 story cover

Kako bi se skrenula pozornost ljudi na opasnost koja prijeti životu na Zemlji zbog porasta globalnog onečišćenja te ih potaknulo na to da osvijeste problem zagađenja okoliša od 1992. godine u svijetu se obilježava međunarodni Dan planeta Zemlje. Čak 190 zemalja, među kojima je i Hrvatska, svake godine 22. travnja različitim događanjima i akcijama nastoji utjecati na jačanje ekološke svijesti kod građana, a isti taj cilj ima i već tradicionalno zeleno izdanje časopisa Story čiju naslovnicu ovaj put krasi glumac Slavko Sobin.

Osim Slavka, u ovogodišnjem Story Green izdanju donosimo i sve što trebate znati o održivoj modi, ali i intervju s bivšim triatloncem i atletskim trenerom Nikolom Borićem koji se prije šest godina odlučio na, prema mišljenju mnogih, radikalan životni zaokret te se iz grada preselio na Papuk kako bi ondje živio u divljini i uzgajao vlastitu hranu.

 cover

Tko su domaći trendseteri koji se odijevaju u Second-hand trgovinama, kako izgleda trening u prirodi glazbenika Gorana Beloševića, ali i još pregršt drugih green tema potražite u novom broju magazina Story koji je u prodaji od srijede, 21. travnja 2021. godine!

Najnovije

Najpopularnije