Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rješenje protiv neugodnog mirisa: Sanytol za zaštitu i dezinfekciju vašeg rublja!

Bakterije i gljivice na rublju izvor su neugodnih mirisa i mogu prenositi bolesti ili uzrokovati iritaciju kože, pa je stoga SANYTOL razvio sredstvo koje učinkovito čisti i dezinficira rublje

 sanytol rublje

SANYTOL  sredstvo za dezinfekciju  bez izbjeljivača bijelog i obojanog rublja koristi se pri strojnom ili ručnom pranju, djeluje na svim temperaturama kao dodatak za dezinfekciju  rublja. Prikladno je za sve vrste materijala, čak i one najosjetljivije.

 sanytol Ima. Dermatološki ispitano. Učinkovit protiv virusa SARS-COV 2. Dostupan je u pakiranju od 1l i 0,5l .Pranje rublja!

 sanytol

trostruko djelovanje (uništava bakterije,gljivice i viruse). Uklanja bakterije koje uzrokuju neugodne mirise na rublju, ostavlja ugodan i dugotrajan svjež miris

Kako bismo uštedjeli energiju i novac, navikli smo koristiti što manje sredstva za pranje te prati rublje na nižim temperaturama. Uslijed toga, pranjem se ne eliminiraju sve bakterije iz rublja, dok mikrobiološki rizik i neugodan miris koji uzrokuje fermentacija bakterija ostaju.

Naš savjet:

  • Prije pranja odvojite rublje izloženo mikrobiološkom riziku (donje rublje, kuhinjske krpe, dječja odjeća) od ostatka rublja.
  • Uvijek koristite dezinfekcijska sredstva koja učinkovito uklanjaju mikroorganizme.
  • Dezinfekcija na niskoj temperaturi bez izbjeljivača od 20°C za sve vrste tkanina
  • Posebice obratite pažnju na dezinfekciju odjeće za bebe, sportske odjeće, donjeg rublja, odjeće koju nosite kod kuće, rublja koje je bilo u kontaktu sa životinjama, odjeće bolesnih osoba.

Pranje nije dovoljno, potrebna je dezinfekcija. Stoga upotrijebite Sanytol za zaštitu i dezinfekciju vašeg rublja.

Prednosti proizvoda:

  • uništava 99,9% bakterija, virusa i gljivica
  • dezinfekcija bez izbjeljivača na niskoj temperaturi od 20◦ za sve vrste tkanina
  • uklanja neugodan miris rublja uništavajući bakterije koje ga uzrokuju
  • ostavlja ugodan miris

Primjena!

Strojno:

u ladicu za omekšivač sipajte 45 ml. Nemojte dodavati omekšivač za pravilnu dezinfekciju. Programirajte redoviti ciklus pranja. Kompatibilno s bilo kojim deterdžentom.

Ručno:

Dozirajte pola čepa (20 ml) u 4 l vode i ostavite 15 minuta. Isprati s puno vode. Ako proizvod dođe u izravan kontakt s odjećom, temeljito isperite vodom.

www.sanytol.com

Tekst: Promo

Foto: Promo

Najnovije

Najpopularnije