Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ostanite sigurni, zaštićeni i trendi uz maske za lice

U novom broju Storyja, koji izlazi 3. veljače, čeka vas savršen dar - pamučna maska za lice originalnog dizajna s različitim motivima namijenjenim ženama i muškarcima.

 Story naslovnica
Danas, kada je zaštitna maska postala neizostavni dio našeg outfita, želimo da je prije svega udobna i  mekana, ali želimo i da je lijepa. Zaštitne maske su postale modni dodaci od kojih biramo najbolje modele kroz koje ćemo izraziti svoju osobnost.  maska za lice  maskice One se nalaze i na popisu esencijalnih stvari koje u doba pandemije moramo imati nadohvat ruke, jer noseći maske čuvamo sebe i druge. Brojne domaće i svjetske zvijezde vješto kombiniraju maske za lice s outfitom zbog čega su one postale neizostavan modni detalj.  maska za lice

Kako trebamo brinuti jedni za druge, u suradnji s domaćim modnim brendom Tara fashion, tjednik Story vam ovaj tjedan daruje najpoželjniji modni dodatak - cool pamučne maske za lice originalnog dizajna s različitim motivima namijenjenim ženama i muškarcima.

 maske  maskice

Odaberite i vi svog favorita između 6 različitih modela ovih višekratnih maski – zaštite sebe i svoje najmilije.

   maska za lice  maska za lice Ekskluzivno izdanje Story + maskica za lice na dar u prodaji je od 3. veljače 2021. u ograničenim količinama. Požurite po svoju.

Tekst: Promo

Foto: Dražen Kokorić

Najnovije

Najpopularnije