Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lidl pomaže siromašnim obiteljima

Trgovački lanac Lidl Hrvatska uručio je donaciju u proizvodima u vrijednosti 100.000,00 kuna za pomoć 200 siromašnih obitelji iz 15 nad/biskupija diljem Lijepe Naše, u okviru Caritasovog tradicionalnog nacionalnog programa pomoći "Za tisuću radosti“. Donaciju je u ime Lidla ravnatelju Hrvatskog Caritasa mons. Fabijanu Svalini simbolično uručila voditeljica Sektora korporativnih komunikacija Marina Dijaković. Lidl i Hrvatski Caritas zajedničkim snagama pomažu najugroženijim članovima našeg društva kroz razne akcije već jedanaestu godinu zaredom.

"Humanitarno djelovanje za Lidl ima poseban značaj i čini neizostavan dio našeg poslovanja. Proteklih 11 godina Lidl Hrvatska i Hrvatski Caritas predani su zajedničkoj misiji – pomoći onima kojima je to najpotrebnije, ljudima koji si, nažalost, često ne mogu priuštiti ni osnovne namirnice. Nadamo se da će i ova donacija uljepšati blagdane obiteljima u istinskoj potrebi“, izjavila je Marina Dijaković, voditeljica Sektora korporativnih komunikacija Lidla Hrvatska.

Ova donacija će pomoći

200 obitelji u potrebi s bjelovarskog, dubrovačkog, osječkog, gospićkog,

hvarskog, malološinjskog, pazinskog, požeškog, riječkog, sisačkog, splitskog,

šibenskog, varaždinskog, zadarskog i zagrebačkog područja. Paketi koji će se

obiteljima uručiti ususret božićnim blagdanima uključuju osnovne namirnice

(brašno, riža, tjestenina, mlijeko, sol, šećer, ulje) , konzervirane proizvode,

slatkiše, higijenske potrepštine te sredstva za pranje i čišćenje.

"Program Za 1000 radosti namijenjen je siromašnim obiteljima kao što su obitelji samohranih roditelja, mnogočlane obitelji, staračke obitelji, obiteljikoje se bore s teškom bolesti ili nezaposlenošću, obitelji koje žive u teškim stambenim uvjetima, opterećene kreditima, dugovima, ovrhama ili jednostavno obitelji koje zbog malih mjesečnih prihoda žive ispod granice siromaštva. Želimo zahvaliti našem vjernom partneru Lidlu koji nas je i ove godine podržao u našim naporima da vratimo osmijeh na lice našim najugroženijim sugrađanima", izjavio je mons. Svalina, ravnatelj Hrvatskog Caritasa.

Najnovije

Najpopularnije