Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ova nedjelja rezervirana je za Sensa dan!

Najveći festival zdravlja, vitalnosti i ljepote na otvorenome – Sensa Dan - održat će se u zagrebačkom Parku Maksimir, 20. rujna, od 10 do 19 sati!

Zelene livade zagrebačkog parka Maksimir postat će oaza uzemljenja, sreće i vitalnosti, ali i rada na sebi - naime, upravo će suočavanje s promjenama, neizvjesnošću i strahom biti neke od tema Sensa dana, najvećeg festivala zdravlja, vitalnosti i ljepote na otvorenom. Promjene su dio života, možda posljednje vrijeme više no ikad prije. Svaka promjena nosi sa sobom određenu količinu stresa. Zbog promjena se možemo osjećati preplavljeno i prestrašeno, a može nam se i dogoditi da poželimo ne ustati iz kreveta. Svatko od nas se različito nosi s promjenama.

U tim je situacijama važno sebi dati dovoljno vremena kako bismo bili spremni krenuli dalje. A da bi prvi korak protekao što lakše i kako bismo se što brže i čvršće osovili na noge, 11. Sensa dan posvetili upravo temama koje se bave suočavanjem s promjenama, neizvjesnošću i strahom.

Stručnjaci, koje je redakcija Sense ponovno za vas okupila, na svojim će vam besplatnim radionicama i predavanjima pomoći da naučite slušati sebe i razmišljati pozitivno, ostanete aktivni, dozvolite si izraziti svoje osjećaje, podignete samopouzdanje, pronađete potporu te gledate na budućnost pozitivno kako biste uvidjeli nove prilike i mogućnosti.

Garnier će sve posjetitelje 11. Sensa dana na svom štandu ljepote upoznati s Garnier BIO linijom certificirano organskih kozmetičkih proizvoda za čišćenje i njegu lica te Fructis Hair Food proizvoda.
Ovi proizvodi ne sadrže parabene, sintetičke boje i kemijske filtere a ponose se ECOCERT oznakom. Osim što su sastojci iz organske proizvodnje, sve formule su veganske, ključni sastojci potječu iz obnovljivih izvora, a većina se dobiva pravednom trgovinom, što znači pravednu novčanu naknadu za proizvođače. U proizvodnji ove linije koristi se što je moguće više recikliranog materijala ili onog koji se može reciklirati. 

Tvrtka Albidus, zastupnik visokokvalitetnih proizvoda za održavanje oralne higijene renomiranih robnih marki CURAPROX i Jordan posjetiteljima će prezentirati široku paletu proizvoda za dentalnu njegu, a dr.med.dent. Mihaela Dijanić dat će okupljenima savjete kako održati zdravlje zuba i desni tijekom cijeloga života te će odgovarati na vaša pitanja. Da živjeti brzo ne treba značiti brzo i nezdravo se hraniti pokazuje tvrtka Sana čiji tim entuzijasta koji voli finu hranu i brine o zdravlju i ove godine za posjetitelje Sensa dana priprema inovativne proizvode vrhunske kvalitete.

Posjetitelji će se moći upoznati i sa brendom Vitadu, koji simbolizira uravnotežen i uspješan načina mršavljenja, a nastao je na temelju medicinskih istraživanja funkcioniranja metabolizma pri pravilnom izboru prehrane. Na Sensin festival zdravlja, vitalnosti i ljepote u Park Maksimir stižu i ljetni plodovi Malog placa, mobilne tržnice lokalne i organske hrane koja okuplja OPG-ove iz cijele Hrvatske, s naglaskom na ekološka obiteljsko-poljoprivredna gospodarstva. 

Pridružite se i ovog puta i budite dio velike Sensine "obitelji" u zagrebačkom parku Maksimir u nedjelju 20. rujna. od 10 do 19 sati. Uživajte u druženju, dobroj energiji i brizi o sebi!
Program se nalazi na  11. Sensa dan program.

Najnovije

Najpopularnije