Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Što nas čeka u ljetnom izdanju magazina StoryBOOK?

Novi broj magazina StoryBOOK čeka vas na kioscima. U potrazi za ugođajem ljeta uronite u Storybookov koktel raspoloženja i osjećaja, u svu raskoš stranica posvećenih modi, ljepoti, pop kulturi, ali i onima koji nas impresioniraju ...

Upoznajte njujorškog dizajnera i aktivista Karima Rashida, koji je upravo osvojio prestižnu nagradu American Prize for Design, a u velikom ekskluzivnom intervjuu promišlja o svijetu i budućnosti s nešto više empatije za druge i za naš planet, za prirodu i društvo, što je bila tema vodilja ljetnog izdanja magazina StoryBOOK.

Na stranicama posvećenim uspješnim ženama, naša znanstvenica u NASA-i otkriva ponešto o tome kako izgleda radni dan prve žene ikad na toj funkciji. Tu je i priča o životu u skladu s prirodom i uspješnim ženama koje su nekada bile ovisne o kozmopolitskom pulsu New Yorka ili Londona, a sada žive sretno na stylish selu.

Pročitajte kako izgleda nova ideja luksuza. Ili o ljubavnoj vezi mode i filma, a potom se uživite u lifestory slavnog fotografa Helmuta Newtona. Promislite o zamkama feminizma, u ekskluzivnom intervjuu pročitajte kako razmišlja cijenjena futuristkinja Marian Salzman, ali i  iskustva naših uspješnih poslovnih žena. Čitajte o modi i ljepoti budućnosti te zašto povijest pišu muškarci. Naši inovatori vrijedno rade za opće dobro, otkrijte što, kao i o tome kako će izgledati novi svjetski poredak.

StoryBOOK se čita kao knjiga, a s osvježenim vizualnim identitetom to je i naglašeno. Baš kao i uvertira u rubrike koje će od ovog broja služiti priznatim, ali i mladim umjetnicima kao slikarsko platno za potpuni ART takeover. Uronite u atmosferu Storybookovih umjetničkih editorijala. Dugi dani i tople noći čine nas opuštenijima, željnima uzbuđenja, fokusiranijima na naš osobni mir, ali i sve ono zabavno u životu. Storybookove ljetne stranice prepune su doživljaja. Uživajte, naučili smo ih u posljednje vrijeme cijeniti još više!

Tagovi

Najnovije

Najpopularnije