Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sa Story kuponima platite 40 posto manje!


Od danas vas očekuje Story Shopping Fest u kojem ćete ostvariti popust do 40% na odabrane artikle


U razdoblju od 27. svibnja do 5. lipnja moći ćete kupovati po sniženim, pristupačnim cijenama. Kako? Story u svom novom broju, onome koji je na kioscima danas, 27. svibnja, donosi niz kupona za još pristupačniju kupnju koju možete ostvariti uz vašu PBZ Card Premium Visa karticu te će većina popusta biti u iznosu od 30%. U petak, 29. svibnja, moći ćete ostvariti i 40% jer je riječ o akciji povodom PBZ Card Premium Visa HAPPY DAY-a.

Kako bismo vas pripremili za šoping, odlučili smo izdvojiti neke od komada po trendovima sezone te napraviti mali presjek onoga što ćemo nositi tijekom ljeta. Jedan od lookova svakako će biti onaj koji slavi prirodu, odnosno sve nijanse prirode u čijem je prvome planu snažno akcentirana nijansa zelene, koja savršeno pristaje uz plave i pink komade. Atraktivni nakit jedan je od najboljih podsjetnika na svu ljepotu ljeta, kao i okviri sunčanih naočala koje bismo mogli mijenjati svake sezone.

U našoj galeriji pogledajte koje smo vam komade izdvojili i pripremite se za Story Shopping Fest uz kupone koji se nalaze u novom broju magazina Story.

IZVOR: STORY

Najnovije

Najpopularnije